İş İlanı Spider-Man 3 Söylentilerini Güçlendirdi

Tunay Şahin 13.09.2024 - 20:07
Insomniac Games'in iş ilanı, Spider-Man 3 söylentilerini alevlendirdi. Yeni projede kahraman geçişleri ve dövüş animasyonları yer alıyor olabilir.

Insomniac Games'in yayınladığı yeni iş ilanı, Marvel’s Spider-Man 3’ün geliştirilmekte olduğuna dair spekülasyonları yeniden canlandırdı. Stüdyonun, önceki iki oyunda yakaladığı büyük başarıyı göz önüne alırsak, üçüncü bir Spider-Man oyununun yolda olması hiç de şaşırtıcı olmaz. Ancak henüz resmi bir duyuru yapılmadı, bu yüzden şimdilik tahminler üzerinden konuşmak zorundayız.

Yeni İş İlanı, Spider-Man 3 Mü Yoksa Başka Bir Proje mi?

Yeni İş İlanı, Spider-Man 3 Mü Yoksa Başka Bir Proje mi?

Tech4Gamers tarafından keşfedilen iş ilanı, kahraman geçişleri, dövüş animasyonları, boss savaşları ve açık dünya mekaniklerine odaklanan bir Kıdemli Oynanış Animatörü arayışını gösteriyor. "Bu bana bir Örümcek Adam oyununu oluşturan şeylere çok benziyor!" diyerek, ilanın bir Spider-Man oyunu için olduğuna inananların sayısı hiç de az değil.

Tabii ki bu iş ilanı direkt olarak Spider-Man 3’ü işaret etmese de, Sony’nin bu serinin başarısını devam ettirmek isteyeceği açık. Ayrıca, stüdyonun hâlihazırda Marvel’s Wolverine üzerinde çalıştığını biliyoruz, bu yüzden Spider-Man 3’ün duyurulması biraz zaman alabilir.

Insomniac Games’in iç sızıntılarla karşı karşıya kalması da hayranlar arasında büyük bir merak uyandırdı. Son sızıntılar, stüdyonun planları hakkında bazı bilgiler verdi. Ancak sızdırılan projeler arasında yer aldığı iddia edilen Ratchet & Clank oyununun iptal edildiğine dair söylentiler de var. Şu an için, Marvel’s Wolverine tamamlandıktan sonra stüdyonun ne üzerinde çalışacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Yeni nesil PlayStation konsolları için planlanan büyük bir projeyle karşılaşmamız olası.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2024 07:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 19:50
Yeter artık abi, spiderman 10 kadar gidecek heralde. Carnage dlc yap geç. Başka oyun yap artık . Sürekli Spiderman 1,2,3,4 bu ne ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 14:14
Carnage ve chameleon dlc gelicek belki ondandır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İş İlanı Spider-Man 3 Söylentilerini Güçlendirdi
İlginizi Çekebilir