Insurgency: Sandstorm, PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duyuruldu

Berat Darıcı 27.02.2020 - 16:11
Birinci şahıs taktiksel nişancı video oyunu Insurgency: Sandstorm 25 Ağustos 2020 tarihinde PS4 ve Xbox One için çıkacak.

New World Interactive tarafından geliştirilen birinci şahıs taktiksel nişancı video oyunu Insurgency: Sandstorm için PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri 25 Ağustos olarak duyuruldu. İlk olarak 12 Aralık 2018 tarihinde PC için çıkış yapan oyun, 2014 video oyunu Insurgency'nin devamı niteliğinde.

Focus Home Interactive tarafından yayınlanan oyunun çok oyunculu ve Co-op oyun modları bulunuyor. Co-op tarafında Checkpoint modu var. 8 haritaya sahip oyunda haritalar her iki takıma da eşitlik sağlamaktan daha çok farklı avantajlar vermek üzerine yapılmış. Oyunda mermi sayınızı görmek için şarjörü çıkarıp içinde kaç mermi var diye bakmanız gerekiyor. Daha sonra ekranda mermi sayınız gözüküyor.

Insurgency: Sandstorm başlarda PS4 ve Xbox One platformlarına PC ile benzer zamanlarda çıkması için duyurulmuştu. Daha sonra 2019 yılının sonuna ertelendi. Daha sonra 2020 yılının başları olarak söylenmişti. Şimdi ise çıkış tarihi 25 Ağustos 2020 olarak açıklanmış durumda. Tam bir tarih verilmesi sanırım artık tarihin değişmeyeceği anlamına geliyor. Yani öyledir değil mi?

Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duıyuruldu

Insurgency: Sandstorm gerçekliğe büyük önem veriyor

Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen Insurgency: Sandstorm, silah kaplamalarına büyük önem vermiş. Silahların vuruş hisleri oldukça iyi. Ayrıca silahlar hissiyat olarak birbirinden ayrılmayı başarıyor. Rekabet üzerine kurulu takım tabanlı oyun hardcore gerçekliğe dayalı. Mühimmat yönetimi mutlak bir zorunluluk olan oyunda, taktiksel farkındalık, dikkatli çevre yönetimi, hızlı düşünme gibi oyunlarda gördüğümüz olaylar ön plana çıkmakta.

PC için 40 GB boş depolama alanı isteyen oyun önerilen sistem gereksinimi olarak bir dönemin zirve ekran kartlarından GTX 980 ve yanında 16GB DDR4 RAM istemekte.

Bir milyon kadar oyuncuyu kendisine çekmeyi başaran oyunun konsol tarafında ne kadar başarılı olacağı ise çıkışından sonra belli olacak. 28 Şubat ve 2 Mart tarihleri arasında PAX East'de oyun ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacak. Etkinlikte The Last of Us Part II ve Cyberpunk 2077 koronavirüsü sebebiyle bulunmayacak. Bu yüzden oyun daha fazla ön plana çıkacaktır.

Oyunun konsol çıkış tarihi için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Uğraşmayın diye Steam adresini de buraya bırakıyorum.

Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duıyuruldu

Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duıyuruldu

Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duıyuruldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Insurgency: Sandstorm, PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir