Infinity War'un New York savaşından yeni görüntüler yayınlandı

Furkan Güler 5.04.2018 - 15:45
Yeni filmde bol aksiyonlu savaş sahneleri bizleri bekliyor.

Avengers: Infinity War filmi için yayınlanan reklam videolarına yeni bir tanesi daha eklendi. Ancak yayınlanan yeni reklam videosu, şimdiye kadar yayınlanan videolar arasında karşımıza çıkan en iyi video olabilir. Çünkü yeni videoda filmde olacağı söylenen New York savaşından yeni görüntüler görebiliyoruz. Özellikle Dr. Strange ve Iron Man'in hünerlerini sergilediği yeni videoda Marvel filmlerinde gördüğümüz kusursuz koreografilere şahit oluyoruz. Vizyona girmesine bir aydan daha kısa bir süre halan Avengers: Infinity War, global olarak büyük bir heyecanla bekleniyor.

Tam olarak 10 yıldır bu film için hazırlanan Marvel yapımcıları, her şeyin kusursuz olmasını istiyorlar. Çünkü aksi taktirde ortada 10 senelik bir emeğin çöpe gitmesi var. Büyük bir altyapıyı ince işçilikten geçiren filmin senaristleri ve yönetmenleri, filmde izleyenleri şaşırtacak sürprizlerin olacağını belirtti.

Thanos ve Sonsuzluk Taşları'na karşı savaş verecek olan Avengers ekibi, ilk defa bu kadar büyük bir tehlikeye karşı savaşacak. Son filmleri sayesinde kadrosunu genişleyen Avengers, bakalım Infinity War da bizlere neler hazırladı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2018 15:56
filme gitmeye gerek kalmadı zaten her şeyi gösterdi adamlar, fragmanların dışında kalanlar da aşk meşk ve saçma diyaloglar olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War'un New York savaşından yeni görüntüler yayınlandı
İlginizi Çekebilir