İlk Xbox One modelinin satışları durduruldu

Furkan Güler 28.08.2017 - 16:13
Sony'nin ardından benzer bir kararı Microsoft da aldı.
Sekizinci jenerasyonun başında çıkan ilk Xbox One modeli, gelen haberlere göre satıştan kaldırılıyor. Kotaku'ya göre Microsoft, ilk Xbox One modellerinin satışını çoktan Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık'ta bulunan teknoloji marketlerde durdurmuş. Hatta ABD menşeili bazı marketlerin sitesine girdiğinizde, ilk Xbox One modeline ait sayfalarda tükendi ibaresini görebiliyorsunuz.

Kasım 2013 tarihinde satışına başlanan modelin hayatı böylece son bulmuş oldu. Çıkış döneminde beklentilerin altında kalan Xbox One'ın ardından, daha küçük ve daha fazla özellik barındıran Xbox One S ile karşılaşmıştık.

İlk Xbox One modelinin satışları durduruldu
Muhtemelen Microsoft, oyuncuları artık yavaş yavaş Xbox One X platformunda toplamak istiyor. Sekizinci jenerasyonun en güçlü donanımına sahip olan Xbox One X'in ön sipariş satışları firmayı oldukça mutlu etmişti. İlk parti stokları dakikalar içerisinde tükenen Xbox One X'in, tatil döneminde (yılbaşı döneminde) daha fazla satacağı söyleniyor. 7 Kasım tarihinde raflarda yerini alacak olan Xbox One X, ülkemizde 2500 TL fiyat bandından satılacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2017 20:34
ilk x boxun şuandakinden daha fazla exc. oyunu vardır eminim
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlk Xbox One modelinin satışları durduruldu
İlginizi Çekebilir