Ian McKellen'ın Sağlık Durumu Düzeliyor

Tunay Şahin 6.09.2024 - 12:43
Lord of the Rings serisinde Gandalf'ı canlandıran Ian McKellen'ın endişe verici sağlık durumunun daha iyiye gittiği açıklandı.

Ian McKellen, Haziran ayında Player Kings performansı sırasında sahneden düştükten aylar sonra sağlık durumu güncellemesi paylaştı.

Ian McKellen'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Sanatçı, Shakespeare'in "IV. Henry" oyununun uyarlaması sırasında Noël Coward Tiyatrosu'nda yaşanan bir dövüş sahnesinde sahneden düşerek yaralandı. 85 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu kazada bileğini kırdı ve omurlarında çatlaklar oluştu. Kazadan iki ay sonra bile "dayanılmaz ağrılar" çektiği bildirilmiş olsa da, yapılan açıklamalara göre oyuncunun "hızlı ve tam bir iyileşme" sürecinde olduğu belirtildi.

Ian McKellen'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

BBC Breakfast'a verdiği röportajda McKellen, genel sağlık durumu ve yaşlanmanın getirdiği zorluklar hakkında samimi açıklamalarda bulundu. "İsimleri unutuyorum... Yaşlandığınızda genç insanlardan daha çok hatırlamanız gereken şey oluyor" diye paylaştı ve ekledi: "Yine de, en yakın arkadaşınızın adını hatırlayamadığınızda veya telefon numaranızı unuttuğunuzda bu can sıkıcı oluyor". Ayrıca, oyunculuk kariyerine devam etme kararlılığını ifade ederken, "Çalışmıyor olsaydım başka ne yapıyor olurdum? Yılın geri kalanında izin alıp Ocak ayında işe geri döneceğim" dedi.

Diğer taraftan Peter Jackson, JRR Tolkien'in "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinden esinlenerek "Yüzüklerin Efendisi: Gollum'un Peşinde" isimli yeni bir film projesine başladı. McKellen'ın da Gandalf karakteriyle bu filmde yer alacağını biliyoruz. 2026 yılında vizyona girmesi planlanan bu yeni filmde, Jackson, Andy Serkis ile birlikte çalışıyor. McKellen bu film için "Umarım çok gecikmezler" diyerek yaşına vurguda bulunuyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 10:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 18:11
Dedeye sahip çıkalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2024 16:53
Emmi, kaçıncı günün şafağında kalkacan, hadi da..
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2024 13:11
:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ian McKellen'ın Sağlık Durumu Düzeliyor
İlginizi Çekebilir