1/2

HyperX Cloud Revolver

Emin Çıtak 25.04.2016 - 15:09
HyperX'in yeni bebeğini ofisimizde ağırladık
Oyunlar popüler kültürde kendilerine yer buldukça ve eğlence sektöründe bulundukları konum yükselince oyuncu ekipmanları da büyük önem kazandı. Evet, artık bize sadece oyun oynamak yetmiyor. İçine daldığımız bu yapımları yaşamak ve onlarla bir olmak istiyoruz. Bu noktada oyun oynarkenki konforumuz da ön plana çıkıyor. Biricik eğlencemizi daha da doyurucu kılan ekipmanlar en büyük destekçimizken, onların içinde bir ürün belki de en önemli boşluğu dolduruyor, Kulaklık Setleri.

HyperX Cloud Revolver
Artık sadece iki hoparlörden verilen sesler veya 5.1 sistemlerle yetinemiyoruz. Oyunların üç önemli olmazsa olmazından biri işitsel yönü tam anlamıyla hissetmek istiyoruz. Gerek günlük kullanım gerekse profesyonel oyunculukta kulaklık setinin gücü büyük önem arz ediyor. Hem konfor, hem kalite, hem de tasarım yönlerinden oyuncuları tatmin edecek kulaklık setlerinden biri de HyperX’ten Cloud Revolver ile geliyor.

Evet, bir konsol oyuncusuysanız iyi bir fare ve klavye sizin için önemli değildir ama iş kulaklık setine geldiğinde hem PC hem de konsol oyuncuları için akan sular duracaktır. Oyuncular genel olarak söz konusu ekipmanda her zaman alabilecekleri en iyiyi satın almak isterler. HyperX Cloud Revolver da stüdyo kalitesinde sunduğu ses kalitesiyle dikkat çekmeyi başarıyor.

HyperX Cloud Revolver
Hadi, birbirimize yalan söylemeyelim. Kulaklık tercih ederken bizim için en önemli yönlerden biri tasarım ve malzeme kalitesi. Yüksek seviye ürünlerde genel bir ses kalitesi olduğunu bildiğimiz için kulaklık seti satın alırken ister istemez kendimizi ilk olarak tasarıma kaptırmış halde buluyoruz.

HyperX Cloud Revolver çelik, suni deri ve kaliteli plastikten oluşuyor. Tasarım olarak nefes kesici görünen kulaklık setinin özellikle kulak yastıklarının bulunduğu bölgede kullandığı çizgiler çok başarılı olmuş. Günümüzün modası olan “Sadelik en iyisidir.” Mottosuna sağdık kalan HyperX Cloud Revolver her kullanıcının beğenebileceği bir ton tutturmayı başarmış.