House of the Dragon 3. Sezon İçin Ön Prodüksiyon Başlıyor

Tunay Şahin 30.08.2024 - 19:04
House of the Dragon 3. sezon ön prodüksiyonu Ekim 2024'te başlıyor. Yeni bölümlerin 2026'da yayınlanacağı düşünülüyor.

House of the Dragon 3. sezon ön prodüksiyonu bu yıl Ekim ayında başlıyor, ancak yeni bölümleri izlemek için sabır gerekecek. Çekimlerin 2025'in başlarında başlaması planlanıyor ve muhtemelen 2026'da yayına girecek.

House of the Dragon 3. Sezon İçin Uzun Bekleyiş

House of the Dragon 3. Sezon İçin Uzun Bekleyiş

House of the Dragon’un ikinci sezonu, izleyicileri büyük bir savaşın eşiğinde bırakan etkileyici bir montajla sona erdi. Ancak, bu çarpışmayı izlemek için biraz beklememiz gerekecek. Dizi ve film prodüksiyon tarihlerini takip eden güvenilir bir kaynak olan Production List’e göre, üçüncü sezonun ön prodüksiyonu 31 Ekim 2024'te başlayacak. Kameraların dönmeye başlaması ise 2025'in başlarında bekleniyor. Yeni bölümleri ise büyük ihtimalle 2026 yılında izleyebileceğiz.

Westeros dünyasına geri dönmek için 2025'i bekleyecek olsak da House of Dragon'un yeni bölümleri için 2026'ya kadar sabretmemiz gerekecek. Aradaki boşluğu doldurmak için HBO, A Knight of the Seven Kingdoms adlı başka bir Game of Thrones prequel dizisini 2025'te yayınlamayı planlıyor.

İlginizi Çekebilir: Game of Thrones Yıldızları: Sonradan Parlayan 10 Oyuncu

House of the Dragon Hakkında

House of the Dragon, HBO'nun efsanevi dizisi Game of Thrones’un öncesini anlatan bir yapım. George R.R. Martin'in A Song of Ice and Fire evreninde geçen bu dizi, Targaryen Hanedanı'nın yükselişi ve çöküşüne odaklanıyor. Dizide, Targaryen ailesinin iç çekişmeleri, entrikalar, güç mücadeleleri ve Westeros'u saran büyük bir iç savaş olan Ejderhaların Dansı işleniyor. Bu savaş, Targaryenlerin birbirine karşı savaş açtığı ve ejderhaların gökyüzünde hüküm sürdüğü kanlı bir dönem olarak biliniyor.

Amazon'da yayınlanan dizi, Game of Thrones'un sevilen unsurlarını, yani politik entrikalar, karmaşık karakterler ve destansı savaş sahnelerini içeriyor. Aynı zamanda, zengin prodüksiyon kalitesi, görsel efektler ve detaylı kostüm tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Eğer Game of Thrones’un karmaşık dünyasını sevdiyseniz, House of the Dragon da sizi içine çekecektir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 22:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2024 13:00
2 sene ara vere vere verem ettiniz milleti, zaten koca 2.sezonu da çöp ettiniz. siz dizi mizi yapmayın kardeşim. ejderyalar olmasa yüzüne bakan bile olmazdı zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
House of the Dragon 3. Sezon
İlginizi Çekebilir