Horizon Zero Dawn Dizisi İptal Edilmiş Olabilir

Tunay Şahin 5.07.2024 - 12:19
Netflix'in Horizon Zero Dawn dizisi, Steve Blackman'ın tartışmalı davranışları nedeyli iptal edilmiş olabilir.

Geçtiğimiz hafta Rolling Stone, The Umbrella Academy'de çalışan bir dizi sorumlusu olan Steve Blackman'ın zehirli davranışları hakkında bir haber yayımladı. Bu iddialar, en az on iki çalışan tarafından öne sürüldü ve Rolling Stone tarafından derinlemesine araştırıldı. Sonuç olarak büyük bir tartışma patlak verdi.

Netflix'in Horizon Zero Dawn Dizisinin İptal Edildiği İddia Ediliyor

Blackman, sette manipülatif bir zorba olduğu iddialarını kesin bir dille reddetti. Ancak, bu raporun ortaya çıkmasının ardından Rolling Stone, Blackman'ın diğer projelerinden biri olan Horizon Zero Dawn prequel serisinin iptal edilmiş olabileceği düşünülüyor.

Horizon Zero Dawn Dizisi İptal Edilmiş Olabilir

Dizinin zengin ve sürükleyici hikayesi ve muhteşem dünyası, uzun zamandır bir TV şovu için mükemmel bir başlık olarak değerlendiriliyordu. Netflix'te geliştirilmek üzere yerinde duruyordu - ta ki şimdiye kadar. Rolling Stone'dan Cheyenne Roundtree'nin yazısına göre, Blackman'a bağlı olan her şey, Horizon Zero Dawn ve Orbital de dahil olmak üzere, iptal edilmiş durumda. Ekibin Horizon TV şovunun yapımında ne kadar ileri gittiği bilinmiyor, ancak çizgiyi çok fazla zorlaması beklenmiyor.

Sony'nin televizyon dizisinin yapımcılığını başka bir ortakla üstlenmesi muhtemeldir. Özellikle de son zamanlarda diğer canlı aksiyon uyarlamalarının başarısı göz önüne alındığında, özellikle rekorlar kıran ve tarihteki en iyi uyarlamalardan biri olarak bilinen ödüllü dizi The Last of Us.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2024 13:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Horizon Zero Dawn Dizisi İptal Edilmiş Olabilir
İlginizi Çekebilir