Hiç sushi şeklinde kebap denediniz mi?

Hakan Bozdemir 14.11.2013 - 10:21
Ne isterseniz onu yapın!
Siz hiç Sushi şeklinde kebap denediniz mi?
Daha önce eminim hepiniz Beyti Kebabı tatmışsınızdır ancak hiç Sushi şeklinde Beyti Kebabı gördünüz mü? Peki ya Adana Dürüm, Çiğ Köfte? Geçtiğimiz günlerde çıkan Sushi Ustası, tüm dengelerinizi değiştirerek ‘kebaptan sushi olmaz kardeşim’ diyenlere inat, kebaptan Sushi yaparak sizlere bambaşka lezzetler sunuyor.

Youdagames beğenilen Sushi oyununu Türkiye için yapıyor, eğlence başlıyor!

Hiç sushi şeklinde kebap denediniz mi?
Sushi Ustası!
Sushi Ustası’nın lezzetli dünyasına adım atmaya hazır mısınız? Aşçılık yeteneklerinizi ortaya çıkarma zamanı geldi! Tüm dünya üzerinde 6 restoranı işletin ve ağız sulandırıcı yemek tariflerini yöresel lezzetlerle birleştirip sunun. Bir sonraki seviyeye geçmek için yeterli miktarda yıldızı kazanın. Unutmayın, bir sonraki seviye daha fazla müşteri ve yeni benzersiz lezzetler demektir! En iyi şef olduğunuzu kanıtlayın ve her zorlu restoran finalini başarıyla geçin. Sushi Ustası adındaki bu lezzetli, eğlenceli ve ücretsiz zaman yönetimi oyunu sizi bekliyor!

Özellikler:
*6 farklı muhteşem restoran!
*60’a yakın yemek hazırlamak için 48 farklı türde malzeme!
*Her bir restoran için benzersiz oyun temaları
*Hızlı ve zekanızı çalıştıran oynanış!
*6 zorlu bölüm sonu kapışması!
*Daha fazla para kazanmak için çok sayıda geliştirme ve güçlendiriciler!

Youdagames’in yöneticilerinden Jur van Teunenbroek, “Türkiye’ye iş seyahatlerimiz sırasında çok güzel kebap restoranlarına gittim, inanılmaz lezzetler tattım. Hatta bir seferinde 7 metre uzunluğundaki şiş kebabı görünce çok etkilendim ve Türk mutfağının zenginliğini böyle bir oyunla dünyaya tanıtmak istedim.’ Diyerek Sushi oyununu kebapla birleştirmeye karar vermiş.

Sushi Ustası Appstore’da yerini aldı!

-Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hiç sushi şeklinde kebap denediniz mi?
İlginizi Çekebilir