Hi-Fi RUSH: Arcade Mücadelesi güncellemesi yayınlandı

Ersin Kılıç 10.07.2023 - 11:34
Çıktığı dönem bu yılın ses getiren yapımlarından biri olmayı başaran Hi-Fi RUSH: Arcade Mücadelesi güncellemesi ile tekrar gündemde.

Hi-Fi RUSH sürpriz bir şekilde yayınlanması ile büyük ses getirmiş ve özellikle çıktığı dönem almış olduğu yüksek puanların da etkisi ile bir hayli popüler olmuştu. İşte Tango Gameworks yaptığı açıklama ile Hi-Fi RUSH: Arcade Mücadelesi güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Duyurulduğu gibi çıkan oyunun bu yeni güncellemesi ile ilgili verilen detaylar şu şekilde;

Hi-Fi RUSH: Arcade Mücadelesi güncellemesi

Ana oyunu tamamlayan oyuncular artık şu iki yeni oyun modunda coşmaya devam edecek: BPM RUSH! ve Power Up! Tower Up!  BPM Rush! modunda oyuncular, ilerledikçe şarkıların hızlandığı zorlu dövüşlerde kapışacak. Oyuncular her biri 200 BPM'e kadar çıkan üç zorluk seviyesinden birini seçebilecek: Kolay, Normal ve EX.  

Power Up! Tower Up! modundaysa oyuncular mevcut Ritim Kulesi modunun rastgele düşman grupları ve mücadelelerle yeniden düzenlenmiş bir versiyonuna tırmanacak. Ancak şöyle bir sorun var: Chai kuleye zayıflatılmış ve geliştirmelerini kaybetmiş biçimde başlayacak. Oyuncular aşamalar arasında geliştirmeler toplayarak yeteneklerini güçlendirebilecek ancak bunları dikkatli seçmeleri gerekiyor zira bu geliştirmeler sonraki savaşı etkileyerek oyuncuya kolaylık sağlayan ya da ilave zorluklar ekleyen eşsiz özellikler de sunuyor! 

Arcade Mücadelesi! Güncellemesi! yeni modların yanı sıra oyuna iki yeni düşman, özel saldırılar gibi açılabilir sayısız ödül, ücretsiz kostümler ve iki yeni oyun moduyla ilişkili 40 mücadeleyi de tamamlayan oyunculara son bir gizli ödülü beraberinde getiriyor.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hi-Fi RUSH: Arcade Mücadelesi güncellemesi
İlginizi Çekebilir