Heroes of the Storm'un yeni kahramanı Cassia

Hürcan Köse 16.04.2017 - 13:03
Cassia kimdir? Hangi yeteneklere sahiptir?
Blizzard'ın popüler MOBA oyunu Heroes of the Storm, aldığı yeni güncellemelerle gelişmeye ve aynı zamanda karakter havuzunu de büyütmeye devam ediyor. Bu yazımızda oyuna eklenen en son kahraman olan Cassia'yı, geldiği evrenle alakasını ve Heroes of the Storm'da sahip olduğu yetenekleri sizlerle paylaşacağız.

Öncelikle, Cassia'nın geldiği oyundan ve evrenden bahsetmek gerekiyor. Bir zamanların en popüler oyunu olan Diablo II'nin "Amazon"u olan Cassia, oyunun en sağlam karakterlerinden birisiydi.

Heroes of the Storm'un yeni kahramanı Cassia
Güney Denizi'nin etrafında kol gezen göçebe gruplarından birine ait olan savaşçı Cassia, devamlı başka kabileler ve gruplarla savaş halinde oldukları için kendini korumayı ve ustaca savaşmayı öğrenmiştir. Savaş kabiliyetleri arttıkça ve avladığı kellelerin sayısı da gözle görülür bir seviyeye geldikçe Cassia, paralı bir askere dönüşmüş ve çeşitli gruplar ya da güçlü insanlar tarafından tutulan bir savaşçı olmuştur.

Küllerinden doğan ve yaşayan diyarlara geri dönen Diablo ile savaşan gruba katılıp yepyeni silah arkadaşları ile tanışan Cassia, kötülüğü alt ettikten sonra gördüğü manzaradan çok etkilenmiştir. Şiddeti, yıkımı, kanı ve çığlıkları derinden hisseden savaşçı memleketine döndüğü zaman Amazonlar'ı usta savaş bilgileri ile eğitmiş ve usta bir ordu yaratmıştır. Kendisi Amazonlar'ın şimdiye kadar gördüğü en büyük savaşçı ve lider olmuştur.

Şimdi Heroes of the Storm evrenine gelen ve savaş arenasında hünerlerini sergilemeye başlayan Cassia, nasıl yeteneklere sahip gelin hep beraber bakalım:

Pasif özelliği Avoidance: Cassia savaş alanında dolaşırken bineğe binmediği süre boyunca düşman kahramanların basit saldırılarına karşı 65 zırh puanı kazanır. Saldırılardan %65 daha az hasar alır.

Heroes of the Storm'un yeni kahramanı Cassia

Ana yetenekler

Lightning Fury (Q): Cassia önündeki ilk düşmana vuracak bir mızrak fırlatır ve mızrak düşmana çarptıktan sonra iki yıldırım topuna dönüşerek yolundaki diğer düşmanlara sıçrar.

Blinding Light (W):
Cassia, 0.5 saniye sonra hedeflenen bölgedeki düşmanları 2 saniyeliğine kör eder. Bu yeteneğin pasif özelliği ise Cassia'nın kör hedeflere %15 daha fazla hasar vermesini sağlar.

Fend (E): Cassia bir düşmana doğru hücum eder. Düşmana ulaştığında 1.5 saniye sonra önündeki tüm düşmanlara her 0.25 saniye hasar verir. Kahraman olmayan düşmanlara %50 daha az vurur.

Heroes of the Storm'un yeni kahramanı Cassia

Özel yetenekler


Ball Lightning (R): Cassia bir düşmana yıldırım topu fırlatır ve bu top Cassia ile düşman kahramanlar arasında 6 kez sekerek çarptığı her düşmana hasar verir.

Valkyrie (R): Cassia, 0.75 saniye sonra kendisine hücum edecek olan bir Valkyrie çağırır yol boyunca çarptığı ilk kahramana hasar verir ve yolun sonunda da aynı hedefi 0.5 saniyeliğine sersemletir. Valkyrie yolundaki diğer kahramanları da geriye iter.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2017 01:41
iyi erken vermişsiniz haberi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2017 14:19
Yeni hero çıkacak biraz geç oldu bu haber.

---------------------------

Aslında karakteri çok önceden tanıtmıştık, tekrar, kendi kişisel bilgilerine değinerek bir yazı hazırlayalım dedik.

Eski link burada: http://www.merlininkazani.com/Heroes_of_the_Storm_20_geliyor__Tum_Detaylar-oyun_haber-93628p1.html

Hürcan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 16.04.2017 13:58
yaklaşık 2 haftadır oynuyorum Cassia ile. zevkli bir hero.
Türkçe açıklamalar için tşkrler ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm'un yeni kahramanı Cassia
İlginizi Çekebilir