Heroes of the Storm'un yeni kahramanı belli oldu

Furkan Güler 30.07.2019 - 15:10
Oyuna yeni bir yakın dövüşçü kahraman daha geliyor.

MOBA oyunları arasında rakiplerine nazaran daha az bir kitleye hitap eden Heroes of the Storm için yeni bir kahraman daha duyuruldu. Qhirah adını alan kahraman, yine Nexus doğumlu bir kahramanı önümüzde getiriyor. Daha öncesinde Heroes of the Storm'u meydana getiren üç büyük oyun olan Diablo, Warcraft ve Starcraft karakterleriyle oynuyorduk. Ancak Orphea bu döngüyü bozmuştu. Blizzard, sağlanan bu gidişayın geri dönüşlerinden memnun kalmışa benziyor. Nexus'un en gelişmiş evrenlerinden bir tanesi olan Iresia'dan gelen Qhirah, ırkından geriye kalan son savaşçı olduğunu belirtiyor. 

Heroes of the Storm'un yeni kahramanı belli oldu

Yakın dövüş anlamında güzel mekaniklere sahip olan karakter, Diablo evreninden oyuna katılan Sonya'ya da benzemekte. Takım için yararlı yeteneklere sahip olan kahramanımız, savaşın ön cephesinde rakibe bela olabilir. Qhira karakterinin açıklaması ise şu şekilde; 

"Artık paramparça olmuş ana yurdunda vaktiyle bir şövalye olan Qhira’nın savaş alanındaki ustalığı rakip tanımıyor. Ülkesi tamamen yok olduktan sonra amansız bir ödül avcısına dönüşen Qhira’nın kavga çıkarmakta ve girdiği kavgayı ne pahasına olursa olsun kazanmakta üstüne yok. Kendine özgü savaş stiliyse rakibine bir anda saldırıp ona yardım alması için fırsat bırakmadan yüksek miktarda hasar vererek işi bitirmeye odaklı."

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2019 00:03
Herhangi bir kişi veya kuruma karşı hakaret, saldırı, aşağılama vb. şeyleri içermeyen aynı zamanda gerçeklerden bahsettiğim bir yorumu neden onaylamıyorsunuz merak konusu. HOTS'un tarafınıza para veremeyecek durumda olduğunu da düşünürsek admin sıkı bir fanboy sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2019 20:53
Ölü, Blizzard'ın sallamadığı, geliştiricilerini çektiği, E-spor unu durdurduğu, rapor sisteminin vasatlığıyla eleştirildiği, insanların büyük bir kısmının Blizzard evrenlerindeki karakterlerini oynayabilme heyecanıyla oynadığı MOBA'ya bir yanlış karar daha. Kimsenin umrunda olmadığı bir karakter.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm'un yeni kahramanı belli oldu
İlginizi Çekebilir