Heroes of the Storm'un yeni etkinliği Overwatch'ta kazandırıyor

Hürcan Köse 26.04.2017 - 11:13
Oni Genji'yi kaçırdınız mı? Hiç sıkıntı yok
Son zamanlarda getirdiği yenilikler ile oyuncuların büyük bir kısmını tekrar toparlayan ve güçlü hale gelen Heroes of the Storm, 2.0 güncellemesini kutlamak adına yeni bir Nexus görevi için oyuncuları iş başına çağırıyor.

Daha önce gerçekleştirilen görev zinciri sonucu arkadaşlarınızla Heroes of the Storm maçları attığınız takdirde Overwatch'ta kullanabileceğiniz gerçekten havalı bir Oni Genji kostümüne sahip olabiliyordunuz. Yeni görev zincirinde Oni Genji'yi alabilme şansına tekrar sahipsiniz. İlk hafta Oni Genji, ikinci hafta ise D.Va'nın yeni kostümü Officer D.Va'yı alabileceksiniz. Elbette bu kostümlerin yanı sıra Hots'da kullanabileceğiniz binek gibi oyun içi eşyaların da sahibi olacaksınız.

Tüm ödülleri ve yapmanız gerekenleri görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Heroes of the Storm şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde PC ve Mac platformları için oynanabilir durumda. İyi seyirler!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
brightlord
brightlord 28.04.2017 03:53
hots'u oynayan kimse yok ondan yapmışlardır,ben hiç anlayamadım oyunu,lol ve dotaya hiç benzemiyor,o kadar kasıyorum takım halinde çalışıyorum adam thrall ı alıp bam güm çat pat alayımızı kesiyor,ya da blackrock berserker adını unuttum onu alıp doğruyorlar anlamadım ben.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm'un yeni etkinliği Overwatch'ta kazandırıyor
İlginizi Çekebilir