Heroes of the Storm, 2018 yılında oyunculara neler getirecek?

Furkan Güler 14.12.2017 - 15:32
Oyun yine baştan aşağı değişiyor.

Heroes of Storm ile geride kaldığı MOBA sektörüne atılan Blizzard, belirli dönemlerde oyunu güncellemeye devam ediyor. Son olarak 2.0 güncellemesi ile oyunu baştan aşağı değiştiren geliştiriciler, 2018 yılında oyuncuların karşısına bir dolu yeni içerik ile çıkacak. Yayınlanan yeni videoda ilk olarak artık kamera açısının oynanışı daha iyi bir hale getirdiğini görüyoruz. Daha tepeden bakan kamera açısı sayesinde oyun alanını daha iyi görebileceğiz.

Heroes of the Storm, 2018 yılında büyük değişiklikler getiriyor

Diğer bir değişiklik ise görünmezlik yeteneğine sahip kahramanları hedef alıyor. Artık görünmez karakterler, hareket halindeyken silüet halinde daha net gözükecek. Sadece durduklarında tamamen görünmez olacaklar. Bu özellik oyunda zaten bulunuyordu fakat savaş sırasında ekrana oldukça dikkatli bakmanız gerekiyordu. Diğer bir yandan Nova ve Zerathul karakterlerinin de değişimine video üzerinden tanık olabilirsiniz.

Başka bir değişiklik ile haritaların koridorlarında bulunan kuleler için geliyor. Bildiğiniz gibi Heroes of the Storm'un kulelerinin belirli bir cephanesi ve cephane doğrultusunda atacağı top sayısı olurdu. Yani bir kule tüm cephanesini kullanırsa belli bir süre deaktif oluyordu. Ancak yeni güncellemeden sonra kuleler sınırsız mermiye sahip olacak. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 00:58
Aman ne büyük yenilik, kamerayı bir tık uzaklaştırmış. Adam gibi eşleştirme sistemi getir oyuna, sonra bir şey yaptık de. Ne kadar noob sabiot varsa benim takıma geliyor. Bu oyunda muhteşem oyuncu olsan bile, sistem kasıtlı olarak seni eziklere yolluyor, rank düşürüyor. 5k maç sonra, sildim sonunda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 12:36
Önce nerf yap sonra buff olmaz o iş öyle.Bu oyunda blizzard sınıfta kaldı .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2017 18:50
mobanın grafikleri yaptıkları mmo dan daha güzel,ama gelde uyuşturucu bağımlısı gibi wow oynayan tiplere anlat bunu,mmodaki kafa hep aynı knight online metin 2 wow,hangi oyun olursa olsun hep sömürüyorlar yazık insanlara be
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm, 2018 yılında bizlere neler getirecek?
İlginizi Çekebilir