Hearthstone'un yeni eklenti paketi 6 Ağustos'ta çıkıyor

Ersin Kılıç 22.07.2020 - 10:42
Blizzard yaptığı açıklama ile Hearthstone’un oyuna tam 135 sihir dolu kart ekleyecek yeni genişleme paketi Scholomance Akademisi'nin 6 Ağustos'ta çıkacağını duyurdu.

Blizzard firmasının en çok oynanan yapımlarından biri olan Hearthstone için geçtiğimiz günlerde Scholomance Akademisi isimli bir genişleme paketi daha duyurulmuştu. işte oyuna 135 yeni kart ekleyecek olan bu eklenti paketinin çıkış tarihi de paylaşıldı. Konu ile ilgili firmanın yapmış olduğu resmi açıklama şu şekilde;

Hearthstone'un yeni eklenti paketi 6 Ağustos'ta çıkıyor

Akademik hedeflerinizin peşinden gitme zamanı geldi çattı! Hearthstone’un oyuna tam 135 sihir dolu kart ekleyecek yeni genişleme paketi Scholomance Akademisi 6 Ağustos tarihinde çıkıyor! Ayrıca Scholomance Akademisi'nin kart tanıtım sezonu da resmi olarak başlıyor! Bugünden 29 Temmuz tarihine kadar pek çok kanal üstünden yapılacak kart tanıtımları, 29 Temmuz saat 20.00'da Hearthstone Twitch kanalında gerçekleşecek tanıtım canlı yayınıyla son bulacak!

Ayrıca çıkış öncesi gerçekleşecek özel Ateş Başı Buluşmaları, kendi evlerinden etkinliğe katılan herkese genişleme paketinin 6 Ağustos tarihinde gerçekleşecek çıkışından önce Scholomance Akademisi kart paketlerini açma şansı sunacak. Çıkış öncesi özel Ateş Başı Buluşmaları, Scholomance Akademisi çıkışından önceki son hafta sonu boyunca gerçekleşecek ve 31 Temmuz saat 20.00'dan 3 Ağustos saat 20.00'a kadar sürecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un yeni eklenti paketi 6 Ağustos'ta çıkıyor
İlginizi Çekebilir