Hearthstone'a Naxxramas geliyor!

Can Arabacı 11.04.2014 - 17:11
Blizzard'ın kart oyununa bir sürü güncelleme...
Bu haftasonunun en büyük olayı PAX East nihayet başladı ve başlar başlamaz da ilk haberler Hearthstone cephesinden geldi! "Curse of Naxxramas" isimli ek paket oyuna 30 yeni kart ekleyecek. Bu 30 kart içerisinde her sınıfa özel en az bir kart olacak. Ancak asıl dibimizi düşüren şey oyuna yeni eklenen "Adventure Mode" oldu.

Adventure Mode'u World of Warcraft'ın zindan sistemine benzetiyor Blizzard. Bilgisayar kontrolündeki boss'ları yendikçe onlardan düşen kartları lootlayacakmışız. Naxxramas orijinalinde de olduğu gibi bir çok kanattan oluşacak ve her hafta bir kanat aktif olacak. Sadece ilk kanat ücretsiz olarak oyunculara açık olacak, diğer kanatlarda oynayabilmek için aynen Arena'ya girebilmek için olduğu gibi altın ya da gerçek para ödememiz gerekecek. (Tek sefer para ödedikten sonra istediğiniz kadar girebileceksiniz ama) Bütün buna ek olarak bir de "Class Challenges" denilen bir mücadele türü daha ekleneceği söyleniyor ki, bunda da Blizzard'ın önceden oluşturduğu belli destelerle sınıfımızı en iyi şekilde oynamaya çalışacağız.

Tüm bu güzel yeniliklere kavuşmamız ise sadece birkaç ay içerisinde gerçekleşecek. Curse of Naxxramas bu senenin yaz aylarında aktif hale geçecek. Buna ek olarak Hearthstone'un şu anki versiyonu da 1-2 hafta içerisinde bütün iPad kullanıcıları için çıkmış olacak.

Hearthstone'a Naxxramas geliyor!
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'a Naxxramas geliyor!
İlginizi Çekebilir