Hearthstone: Trial by Felfire Genişlemesi

Murat Oktay 30.06.2020 - 15:35
Aranna'nın hikayesi: Hearthstone: Trial by Felfire ile gemimize atlayıp, korsanlarımız ile Outland'i kurtarabilmek için Illidan Stromage ile yol alıyoruz.

Hearthstone için geçtiğimiz günlerde çıkan yeni hikaye modu "Trial By FelFire" herkese ücretsiz olarak geldi. Her yeni hikaye modunda olduğu gibi, bu modda da Blizzard'ın Warcraft evreninin derinliklerine dalıyoruz. Geçtiğimiz aylarda gelen yeni sınıf, Demon Hunter ile daha çok haşır neşir oluyoruz. Yeni gelen paket ile de hikayenin iyice diplerine giriyoruz.

Trial by Felfire Solo Maceralar ve Karşılaşmalar

Aranna Starseeker'in (Elise Starseeker'in kurnaz küçük kız kardeşi) hikayesini, heyecan verici bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkarken, rengarenk bir ekip kuruyor. Aranna, Rusted Legion'un oluşturulmasına destek vermek için Illidan ile birlikte yola alıyoruz. Beş bölümden oluşan bu macera geçtiğimiz günlerde ücretsiz olarak yayınlandı. Görevleri tamamlandığınızda ise Rusted Legion kart arkasını kazanıyorsunuz.

Hearthstone: Trial by Felfire Genişlemesi

Oyuncuların World of Warcraft'ın Outland baskınlarından doğrudan birden fazla boss savaşacağı iki eylemden oluşan Trial By Felfire, tamamlandığında godlen Kael'thas kartı ile ödüllendiriyor. Bunun da ötesinde, Trial By Felfire Mücadelelerinde dört oyunu tamamladığınızda Ashes of Outland, Saviors of Uldum, ve Year of the Dragon setlerinden üç kart paketi ile ödüllendiriyorsunuz.

Yeni Felfire Festivali etkinliği yeni bir kart setiyle gelmediği için teknik olarak genişleme olarak adlandırılamasa da, Hearthstone'un otomatik savaşçı moduna eklenen yeni bir korsan grubu ile oyun çok daha keyifli hale geliyor. Metayı da etkileyecek yeni kartlar, özellikle Battlegrounds için keyifli etkilere sahip.

Trial by Felfire, önceki genişlemelerden farklı bir yol izliyor

Önceki genişlemelerin aksine daha ufak bir genişleme gibi görünen Trial by Felfire'ı oynamak için para harcamanıza ya da kendi kartlarınıza sahip olmanıza gerek yok. Bu, Dungeon Run gibi rastgele, nasıl göründüğüne dair bir iş değil, ancak ilerledikçe elinizdeki kartların geliştiğini gördüğünüz, ve 21 adet boss ile kapıştığınız, eğlenceli bir hikaye. Bu hikaye, bir Demon Hunter olmak ve Rusted Legion'un Outland'ı kurtarmak için Illidan Stormrage'ı arayan Night Elf Aranna ile ilgili.

Illidan ise destenize kart olarak katılıyor. Bir süredir beklediğimiz gelişmi gösteremeyen Heartstone, Trial by Felfire ile beklediğim etkiyi yaratmış gibi. Zira oyun süresini uzatıyor. Daha zorlu bir süreç içinde karşılaştığımız rakiplerimizi alt edebilmek için daha çok çaba sarf etmemiz gerekiyor. Önceki paketlere oranla daha zorlu olduğu kesin. Ayrıca, Ashes Of Outland'ın yeni kartlarını, gerçek bir rakip ile karşılaşarak öğrenmeniz yerine, boss fight'lar sayesinde daha eğlenceli bir ortama taşıdığı kesin.

Hearthstone'dan kopan birçok kişi, hem ücretsiz hem de eğlenceli olması sebebi ile oyunda boy göstermeye başladı. Tavsiyem bir göz atmanız yönünde.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 11:58
Yeni başlayan bir oyuncu malesef bu oyundaki kartları toplamaya ömrü yetmeyebilir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone: Trial by Felfire Genişlemesi
İlginizi Çekebilir