Hatırlatma: Amnesia: The Dark Descent, Epic Store'da bedava oldu

Ersin Kılıç 1.05.2020 - 12:04
Korku türünün en iyi örneklerinden biri olan Amnesia: The Dark Descent, Epic Games Store'da bu hafta bedava olarak verilen oyunlar arasında yer alıyor.

Steam'de 31 TL fiyat etiketine sahip olan Amnesia: The Dark Descent oyunu bu hafta Epic Games Store'da bedava olarak verilen oyunlar arasında yer alıyor. Bildiğiniz gibi Epic Games, her hafta oyunculara farklı oyunları bedava olarak vermeye devam ediyor. Genelde iki oyun verilse de dönem dönem bu sayının teke düştüğünü de görüyoruz. Bu haftanın bedava oyunları ise geçtiğimiz hafta açıklandığı gibi Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands oldu.

Hatırlatma: Amnesia: The Dark Descent, Epic Store'da bedava oldu

Bedava olarak indirebileceğiniz Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands  7 mayıs tarihine kadar bedava olacak. Bu süre içerisinde bu oyunları bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Bu haftanın bedava oyunu dışında Epic Games Store'un önümüzdeki hafta vereceği oyunlar da açıklandı. Önümüzdeki haftanın oyununa baktığımızda ise bulmaca türünde olan Death Coming isimli oyunu görüyoruz. 

Amnesia: The Dark Descent hakkında;

Son kalan anılar da karanlığa gömüldü. Aklın karmakarışık ve sadece takip edildiğini hissedebiliyorsun. Kaçmalısın. Amnesia: The Dark Descent birinci şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Sürükleyici, keşif yapabildiğin ve bir kâbusu yaşadığın bir oyun. Korkudan iliklerinize kadar titreyeceğiniz bir deneyim. Dar bir koridorda sendelerken uzaklardan bir çığlık duyuyorsun. Amnesia: The Dark Descent seni terk edilmiş bir kalede uyanan ve geçmişe dair hiçbir şey hatırlamayan Daniel'ın yerine koyuyor.

Uğursuz yolları keşfederken Daniel'in tatsız anılarına da yolculuk etmelisin. Korku sadece dışarda değil, aynı zamanda içerde de. İnsan zihninin karanlık köşelerinde rahatsız edici bir yolculuk seni bekliyor. Sürüklenen bir ayak sesi mi? Yoksa zihnin sana bir oyun mu oynuyor?

Hatırlatma: Amnesia: The Dark Descent, Epic Store'da bedava oldu

Crashlands hakkında;

Burnundan soluyan Hewgodooko adındaki belalı bir uzaylı tarafından son teslimatını gerçekleştirmekten alıkonulup yabancı bir gezegende kapana kısılan galaktik tır şoförü Flux Dabes karakterini kontrol et. Paketleri almak için uğraştıkça kendini dünyaya hâkimiyet kurmak isteyenlerin hain planlarının içinde bulacaksın. Bunları aşmak için tüm kurnazlıklarına ve elbette kalça kaslarına ihtiyacın olacak.

Barışçıl yerel halktan tarifler öğren, yeni arkadaşlar edin, kadim sırları ve ölümcül bölüm sonu düşmanlarını keşfet, yaratıkları evcilleştir ve Woanope gezegeninde hayatta kalmayı öğrenirken kendine evinden uzakta bir ev kur.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2020 12:01
Zamanında Steam iki oyunuda bedava yapmıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hatırlatma: Amnesia: The Dark Descent, Epic Store'da bedava oldu
İlginizi Çekebilir