Harry Potter RPG oyunu 2021 yılında çıkabilir

Alparslan Gürlek 30.06.2020 - 12:15
Uzun zamandır söylentilerini işittiğimiz RPG Harry Potter oyununun olası çıkış tarihi de rapor edildi. Oyunun 2021 yılında yeni nesil konsollar için gelmesi bekleniyor.

Uzun zamandır söylentileri ortalıkta dolaşan Harry Potter RPG için önemli bir bilgi geldi. Resmi olmayan bir rapor ile oyunun 2021 yılında yeni nesil konsollar için çıkacağı söylendi.

Harry Potter RPG oyunu 2021 yılında çıkabilir

Yeni Bloomberg raporuna göre Avalanche Software tarafından geliştirilen bir Harry Potter RPG, yeni nesil konsollar için 2021'in sonlarında çıkacak. Yayıncı Warner Bros. oyunu resmi olarak henüz duyurmadı ancak varlığı şuanda neredeyse tartışılmaz. Bundan iki yıl önce, 2018 yılında sızan görüntülerle birlikte yıllarca süren söylentiler var.

Bloomberg ile konuşan geliştirme ekibindeki adlandırılmamış iki kaynağa göre, oyunun 2018'de sızan görüntüleri gerçek. Oyunun şu anda 2021'in sonlarında PlayStation 5 ve Xbox Series X için piyasaya sürülmesi planlanıyor ancak rapor bir PC sürümünden bahsetmiyor. Görünüşe göre oyun "Hogwarts'ın ve çevresinin yeniden yaratılması" bağlamında bir açık dünyada geçecek.

Harry Potter RPG oyunu 2021 yılında çıkabilir

Oyunun, Ağustos ayında DC Fandome etkinliğinde beklenen bir sonraki Batman oyunundan (Gotham Knights) sonra açıklanacağı bildiriliyor. Başlangıçta planlanandan daha geç bir şekilde. Harry Potter RPG, COVID-19 pandemisi nedeniyle iptal edilmeseydi E3 2020'de gösterilecekti.

Gerçekten de Warner Bros'un duyuruları için sabırsızlıkla bekleyen herkes için zor bir süreç yaşanıyor. Geçen yıl Eylül ayında yeni bir Batman oyununun geldiğini duyduk ancak o zamandan beri başka duyuru yapılmadı. Kısa bir süre sonra, önde gelen bir sızıntı bir sonraki Batman oyununun Batman: Arkham Legacy olarak adlandırılacağını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde ise Warner Bros. "Gotham Knights" ve "Suicide Squad Game" isimli iki alan adını tescilledi.

Ortada böyle bir belirsizlik olunca bazen yanlış söylentiler insanları yanılgıya düşürebiliyor, bazen de beklemekten sıkılan insanlar kızmaya başlayabiliyor. Neyse ki önümüzde çok uzun bir süreç yok, alınan raporlara göre oyunun detaylarını duymamız yakın. Bildiğiniz gibi Ağustos ayında yapılacak DC FanDome etkinliğinde oyunun Batman oyunundan hemen sonra gösterileceği söylendi. Hep birlikte yeni Harry Potter RPG oyunu neye benziyor, Ağustos ayında göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 09:15
Resmi olmayan bir rapor diyonuz ve önemli bilgi diyonuz. Resmi olmayan bilgi nasıl önemli oluyor? Herkes bişeyler atıyor sizde bunları haber yapıp milleti boş yere heveslendiriyonuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harry Potter RPG oyunu 2021 yılında çıkabilir
İlginizi Çekebilir