Hareketli Bebek Yoda figürü duyuruldu

Batuhan İnce 21.02.2020 - 12:36
Hasbro, Hareketli Bebek Yoda figürünü duyurdu. Amazon üzerinden 60 Dolaralık bir fiyat etiketi ile ön siparişe açılan figür birçok hayranın ilgisini çekti.

Hasbro ve Lucas Film, The Mandalorian ve Star Wars: The Clone Wars ile alakalı birçok figürü duyurdu. Bu figürlerden en çok dikkat çekeni hareketli Bebek Yoda figürü oldu.

12 kasımda Disney+’da yayın hayatına başlayan The Mandalorian dizisi Star Wars evrenindeki bir yan hikayeyi anlatması ile öne çıkmıştı. Dizi, Episoda 6: Jedi’nin Dönüşü ve Episode 7: Güç Uyanıyor filmlerinin arasında geçer ve evrenin kaderini elinde tutan karakterlerin aksine basit bir ödül avcısının hikayesi anlatır.

Disney’in Star Wars haklarını satın almasından bu yana marka ile ilgili en çok beğenilen yapım olmayı başaran The Mandalorian, şimdiden çok ikonik hale gelmiş karakter olan Bebek Yodayı da bizlere tanıtmıştı. Aslında sadece The Child (Çocuk) olarak anılan bu karakter efsanevi Jedi ustası Yoda’nın ırkından geldiği için sosyal medya üzerinde ismi Bebek Yoda olarak kalmıştı.  

Hareketli Babek Yoda figürü duyuruldu

Bebek Yoda’nın figürlerinin satışa sunulacağı yeni bir haber değildi, ancak bu yeni tanıtılan ve ön siparişe açılan figür şimdiden birçok kişinin ilgisini çekti. Tanıtılan yeni figür, Bebek Yoda’nın dizi içerisindeki belli animasyonlarını taklit edebiliyor ve size göre tepkiler verebiliyor. Karakterin Force kullanırken yüzünün aldığı şekil dahil birçok hareketi oyuncağın içerisine ekleyen Hasbro, figürü 60 dolardan satışa çıkardı.

Satışa çıkan ürünler içerisinde sadece hareketli Bebek Yoda figürü yok elbette. Dizide karşımıza çıkan Razor Crest (Mando’nun gemisi), Mandolorian’ın roket eldiveni, Funko serisi ve çok daha fazlası da var.

The Mandalorian dizisinin yaratıcısı Jon Favreau, “Bu yeni Star Wars hikayesi, izleyicileri seriye bağlamak ve onlar şaşırtmanın yollarını bulmak için muazzam bir fırsat oldu. Bu tarz figürleri geliştirmeye devam etmek, herkesin Bebek Yoda olarak bildiği bu karakteri keşfetmek için hayranlara çok daha fazla olasılık verdi. Bu karakterleri herkesin eğlenebileceği ürünlere dönüştürmek konusunda yaptıkları anlaşmalar için Lucas Film ve Disney’e minnettarım.”

The Mandalorian’ın, Bebek Yoda'ya ve onun gerçek gerçek kimliğine odaklanacağı söylenen Mandalorian ikinci sezonu bu yılın Sonbahar aylarında izleyicilerle buluşacak.

Hareketli Bebek Yoda figürü 60 Dolar fiyat etiketi ile şuan ön siparişe açıldı. Tanıtım videosuna hemen aşağıdan, ürünün Amazon sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 05:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2020 00:03
Tamda bekledigim sey! Tesekkurler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hareketli Bebek Yoda figürü duyuruldu
İlginizi Çekebilir