Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 13.02.2020 - 12:14
Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız, 3.sezonu ile geri dönüyor. Dizinin 3.sezonu için ilk fragman yayınlandı.

Her sezonu ile tartışmaların odağında yer alsa da hatırı sayılır bir kitleye sahip olan Hakan Muhafız 3.sezon bölümleri ile 6 Mart 2020'de geri dönüyor. Netflix'in ilk Türk dizisi olma özelliğine de sahip olan Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı Netflix tarafından yayınlandı

Dizinin fragmanına baktığımızda daha önceki bölümlerde sık sık bahsedilen salgın hastalığın İstanbul'u vurduğunu görüyoruz. Tam da gündemi oldukça meşgul eden ve binlerce kişinin ölümüne neden olan Coronavirüs Salgını üzerine denk gelen bu bölümler muhtemelen çok konuşulacaktır. Bunun dışında virüs salgını ile birlikte İstanbul'un yıkımın eşiğinde olduğuna dair bazı görüntülere de dizinin 3.sezon fragmanına yer verilmiş. Dizinin 3.sezon fragmanına ve bu fragman ile birlikte Netflix tarafından yapılan açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.


"İstanbul'un kaderi gizemli bir düşmanın, Vezir'in ellerinde. Hakan artık Nisan (Funda Eryiğit), Burak (Taner Ölmez) ve yeni Sadık Olanlar'dan destek alsa da bu savaşta ona ışık tutacak kişiler ataları olacak."

Hakan Muhafız hakkında;

Fantastik ve aksiyon türlerini içerisinde barındıran Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi Nilüfer İpek Gökdel'in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı eserden uyarlandı. Dizide kendisine verilmiş ve almak zorunda olduğu gizli bir görev ile İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğrenen ve sonrasında tüm hayatı değişen Hakan isimli bir karakterin hikayesi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan yalabık, Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk gibi oyuncular bulunuyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2020 15:43
3.sezon fragmanı yayınlandı diyorsunuz, habere tıklıyoz fragman yok :@
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2020 02:17
Türk kahraman yaratalım dediler son sezonda mohikan ve çinli karışımı bir ucube çıktı.
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2020 14:12
Mohikanlar Türktür değildir yorumlarına girmeyeceğim. Atalarımızın gözlerinin çekik olması coğrafi konum ile alakalı genç, cocuk, velet tarih bilmiyorsun gelip kimse sana yorum yapamazsın demiyor demi. Biraz yapılan işe Saygın olsun de ki aa ne kadar ilgi cekici veya ilginç bişey dememişler de he
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2020 22:12
ulan ne salak bir dizi sektörü var bu ülkede. özenti herifler bu saçmalığa bak...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir