Grounded tam sürüm çıkış tarihi sonunda açıklandı

Batuhan Bolat 30.07.2022 - 17:20
Obsidian Entertainment, açık dünya çok oyunculu aksiyon ve macera oyunu Grounded çıkış tarihi hakkında açıklama yaptı.

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Grounded, 2020'nin ortalarında erken erişim olarak piyasaya sürülmüştü. O zamandan beri Obsidian, Grounded için düzenli aralıklarla sık sık güncellemeler sundu. Şimdi ise Obsidian Entertainment, oyunun tamamlandığını ve tam olarak deneyimlenmeye hazır olduğunu belirterek Grounded tam sürüm çıkış tarihi konusunda açıklık getirdi. 

Grounded tam sürüm çıkış tarihi 27 Eylül olarak açıklandı

Grounded tam sürüm çıkış tarihi sonunda açıklandı

Grounded, 27 Eylül'de PC ve Xbox konsolları için piyasaya sürülecek. Grounded oyun direktörü Adam Brennecke, Grounded'ın erken erişim lansmanının ikinci yıldönümünü kutlamak için Cuma günü kısa bir video paylaştı. Videoda Brennecke, Grounded'ın tüm hayranlarına oyunu oynadıkları ve son iki yılda oyuna yaptıkları katkı için teşekkür etti. Ardından, Grounded'ın 27 Eylül tarihli çıkış tarihini onayladı.

Obsidian, Grounded'in genel test sunucularına son güncellemesini yayınlayacak. 0.14.0 güncellemesi, Grounded oyuncularının beğeneceği birkaç heyecan verici özellik içeriyor. Bunlar arasında Gnat evcil hayvanı, Cookery (aşçılık) binası, zırhın yenilenmesi ve silah yükseltme sistemi gibi diğer değişikleri de içerisinde barındırıyor.

Brennecke, Grounded televizyon serisinin geliştirilmekte olduğunun da duyurusunu yaptı. Grounded oyunu Star Wars: The Clone Wars yazarı Brent Friedman tarafından animasyon dizi uyarlaması haline getirilecek. Henüz çok başında olduklarını ancak bunu duyurmaktan mutluluk duyduklarını da belirtti.

Grounded, 27 Eylül'de PC, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 22:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grounded tam sürüm çıkış tarihi sonunda açıklandı
İlginizi Çekebilir