Grounded erken erişim çıkış tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 8.04.2020 - 10:54
Obsidian Entertainment'in yeni oyunu olan Grounded'in erken erişim çıkış tarihi açıklandı. Oyunun yeni videosu Inside XBox etkinliğinde yayınlandı.

Son olarak The Outer Worlds ile adından bir kez daha söz ettiren Obsidian Entertainment imzasını taşıyan Grounded için erken erişim çıkış tarihi açıklandı. Dün gece saatlerinde yayınlanan Inside XBox sunumunda oyunun yeni videosu ile birlikte erken erişim çıkış tarihi ve yeni bilgileri de açıklandı.

Grounded erken erişim çıkış tarihi belli oldu

grounded karakterlerin neredeyse karınca kadar küçük olduğu ve birbirleri dışında çevreyle de mücadele etmek zorunda kaldıkları bir oyun olacak. 3. şahıs kamera açısına sahip olan oyunda 4 kişilik bir co-op desteği de bulunuyor. İlginç bir şekilde Obsidian Entertainment'in hep hayalindeki oyunlardan biri olduğu belirtilen Grounded'in 28 Temmuz 2020'de erken erişime gireceği açıklandı.

Oyunun erken erişim versiyonu tüm hikayenin sadece %20'lik kısmını içerecek. Oyun geleneksel hayatta kalma mekanikleri olan silah, zırh ve yiyecek arama mekaniklerine sahip. Oyunda boyutunuz bir karınca kadar olduğu için bahçedeki çocuk oyuncakları, çiçekler ve bitki kökleri değersiz nesneler olarak değil de birer engel olarak karşınıza çıkmakta.

Oyunda bir evin arka bahçesinde gözlerimizi açacak ve BURG.L. isimli gizemli bir robotun sesi ile harekete geçeceğiz. Arka bahçedeki hemen hemen her şeyin sizi öldürmeye çalışacağı Grounded'de karıncalar, uçan böcekler ve örümcekler gibi düşmanlarınız olacak. Eşya toplama, craft etme ve kendi üssünüzü oluşturma gibi dinamiklere de sahip olan oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grounded erken erişim çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir