Grindelwald'ın Suçları filminin altyazılı son fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 25.09.2018 - 17:07
Kelid Aynası dahil bir çok detay var!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de birçok hayranı bulunan Harry Potter dünyasını genişleten Fantastik Canavarlar filminin devam halkasından yeni bir fragman daha yayınlandı. Filmin son fragmanı olarak geçen bu fragmana baktığımızda hem aksiyon hem de detay anlamında birçok sahnenin bulunduğunu görüyoruz.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filminden yeni fragman

Büyücü dünyasına geri döneceğimiz Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filminin bu fragmanında özellikle Dumbledore sahneleri dikkat çekiyor. Jude Law tarafından canlandırılan karakter şüphesiz filmin en önemli noktalarından birine oturtulacak. Zaten fragmana baktığımızda Grindewald'ın gençliğinden tutun da Harry Potter filmlerinden de hatırlayacağımız Kelid Aynası gibi detayları da görüyoruz. 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald hakkında

Yönetmen koltuğunda Harry Potter serisinin sevilen filmlerinden olan Melez Prens, Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Ölüm Yadikarları 1. ve 2. bölümünün yönetmeni olan David Yates bulunmakta. oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne'ın Newt Scamander'ı canlandıracağı filmde ayrıca Jude Law, Johhny Depp, Ezra Miller ve Zoe Kravitz gibi oyuncular da bulunuyor. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin ülkemizde 16 Kasım'da vizyona gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2018 07:09
O ayna önceki fragmandada vardı. Ya siz baya geri kalmışınız. Rdr2 den başka haber yapmazsanız olucağı bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 25.09.2018 19:55
Ilk filmden daha güzel olacak sıkı durun potterheadler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2018 17:46
Filmde dünyanın önde gelmiş hatta en iyi oyuncu Johny Deep gibi İkonik bir oyuncunun yer alması zaten otomatik olarak izlenmelik kılar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grindelwald'ın Suçları filminin altyazılı son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir