Gran Turismo 7 logosu ortaya çıktı

Mahmut Sever 23.05.2020 - 12:43
Yeni Grand Turismo oyununa ait bir logo Next Level Racing dergisi tarafından yanlışlık ile ortaya çıktı.

Next Level Racing dergisinin İnstagram üzerinden yaptığı bir paylaşım sonrası yeni Gran Turismo oyunu gün yüzüne çıktı. Next Level Racing'in sosyal medya sorumlusu derginin resmi İnstagram hesabı üzerinden yanlışlık ile bir görsel paylaştı ve Gran Turismo serisinin yeni oyunu olan Gran Turismo 7 paylaşılan görsel üzerinden göründü. Paylaşılan görsel kısa bir süre içinde kaldırıldı ve Next Level Racing internet sitesi üzerinden bir açıklamada bulundu. 

Gran Turismo 7 logosu ortaya çıktı

Yapılan açıklama da "Ekibimiz tarafından yakın zamanda yanlışlık ile paylaşılan görsel medya tarafından yanlış bir şekilde yorumlanmıştır. Paylaşılan görselin bizim tarafımızdan herhangi bir bilgi içermediğini belirtmek isteriz. Gran Turismo 7'nin lansmanı ve oyunun geleceği hakkında herhangi bir bilgimiz bulunmuyor. Grafik tasarım departmanımız internette dolaşan sahte bir görsel kullanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Next Level Racing, her ne kadar sahte bir görsel kullandığını ifade etmiş olsa da, Gran Turismo serisinin hayranları kullanılan sahte görselin internette var olmadığını söylüyor. Daha önce de yapılan bazı sızıntı bilgilere göre Playstation 5 için özel yeni bir Gran Turismo oyunu geliştirildiği düşünülüyor. Oyun için şu an sadece söylentiler mevcut ancak Gran Turismo 7 bir lansman oyunu olarak gelecek ise Sony yakın tarihlerde gerçekleştireceği etkinliklerde oyunun duyurusunu yapacaktır

Gran Turismo 7 logosu ortaya çıktı

Gran Turismo, Kazunori Yamauchi tarafından Playstation için özel olarak yaratılmış bir yarış simülasyonu oyunudur. Oyun ilk olarak karşımıza 23 Aralık 1997 yılında Polyphony Digital ve Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilerek çıkmıştır. Oyunun ilk versiyonu olan Gran Turismo 1, Playstation için yayınlandıktan sonra çok kısa bir süre içinde oldukça büyük başarılara imza attı. 

Oyunun çıkışından bir kaç ay sonra beklenmedik bir şekilde beğenilerek rekor satış rakamlarına ulaşarak dönemin en çok satan oyunları arasında yer aldı. Piyasaya sunulmasının üzerinden bir yıl geçmeden Satellite Ödülleri tarafından en iyi ev eğlence ve oyun ödülünü aldı. Serinin son oyunu olan Gran Turismo Sport  son olarak 17 Ekim 2017 tarihinde Playstation 4 için sunularak çıkıyor. Oyun aynı zaman da Playstation 4 için piyasaya sürülen ilk Gran Turismo oyunu özelliğini taşıyor. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 11:40
Allah tamamına erdire yiğenim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2020 03:04
ne kadar güzel de olsa bizi pistlere tıkması, açık dünya olmaması, beni soğutuyor oynamıyorum, ben o arabayı gerçekte alamam sen bana caddede kullanma imkanı versene? istersem pistte oynayayım sen verme bunun kararını...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2020 11:33
eskiden gran turishmo çıktıgın da en güzel grafikli ve en gercekçi araba yarısı diye dusunuyordum son oyunlarında ne yazık kı bayragı kaptırdılar umarım yeni oyunda tekrar bayrağı forza dan devralabilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 24.05.2020 00:21
Artık bi açık dünya seriside yapın ya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 21:21
Forza varken GT alınmaz artık. Gran turismo o treni kaçırdı artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gran Turismo 7 logosu ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir