God of War: Ragnarok'u Yakında PC'de Görebiliriz

Çağrı Yavan 30.05.2024 - 18:29
God of War: Ragnarok'un PC'ye geleceği iddia edildi. State of Play etkinliğinde duyurulması beklenen oyun, 2025'in ilk çeyreğinde çıkabilir.

Sony'nin popüler oyun serisi God of War'un son oyunu Ragnarok, 2022'de PS5 ve PS4 için piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise bu oyunun PC'ye geleceği iddia ediliyor.

God of War: Ragnarok'un PC Versiyonu Geliyor mu?

Oyun sektöründe güvenilir bir haber kaynağı olan Bilbil-kun, Twitter üzerinden God of War: Ragnarok'un PC'ye çıkacağını iddia etti. Bilbil-kun, oyunun PC için bu ayın sonuna kadar duyurulacağını belirtti. Bu haberin ardından Sony, State of Play etkinliğini Türkiye saati ile 31 Mayıs, 01.00'da gerçekleştireceğini açıkladı. Bu gelişme, iddianın doğruluk oranını artırıyor. Söylentiye göre, oyunun PC versiyonu State of Play etkinliğinde duyurulabilir.

God of War: Ragnarok'u Yakında PC'de Görebiliriz

Ayrıca, oyunun PC sürümünün 2025'in ilk çeyreğine kadar çıkması bekleniyor. Sony, son dönemlerde büyük serilerinin oyunlarını PC'ye taşıma eğiliminde. God of War: Ragnarok'un da PC'de yer alacak olması, gelecekte daha fazla PlayStation oyununun PC platformunda görülebileceğine işaret ediyor.

Sony'nin bu stratejisi, daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı hedefliyor olsa da sabah çıkan "Sony, PC Oyuncularını PlayStation'a Çekmek İstiyor" haberi ile çelişiyor. PlayStation özel oyunlarının PC'ye gelmesi, hem şirketin gelirlerini artırabilir hem de oyunculara daha fazla erişim imkanı sunabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 06:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War: Ragnarok'u Yakında PC'de Görebiliriz
İlginizi Çekebilir