Ghostbusters VR Meta Quest 2 için duyuruldu

Efdal Erdem 20.04.2022 - 23:33
Facebook, yeni adıyla Meta’nın bugün gerçekleşen Meta Quest 2 etkinliğinin sonuna doğru yeni Ghostbusters VR oyununu duyuruldu.

Facebook, yeni adıyla Meta’nın bugün gerçekleşen Meta Quest 2 etkinliğinin sonuna doğru yeni Ghostbusters VR oyununu duyuruldu. Kısa sinematik bir fragman eşliğinde duyurulan Ghostbusers VR, Sony Pictures Virtual Reality ve nGames ortaklığında geliştiriliyor. Ghostbusters evreninden yeni bir yapımın gelecek olması heyecan verici. Co-op özelliği de olacağı belirtilen oyun San Francisco’da geçecek. Basın açıklamalarına göre oyun Ghostbusters evrenini genişletecek ve diğer oyunlarla bir bağı bulunmayacak.

Ghostbusters VR’da bizleri neler bekliyor?

Ghostbusters VR, San Francisco’da oyuncularına paranormal gizemleri çözmek üzere bir hayalet avcılığı işletmesi kurma imkanı tanıyor. Şehri hayaletlerden arındırma görevini üstlenecek olan oyuncular tek başlarına oynayabilecekleri gibi hikayeyi üç kişiye kadar co-op da oynayabilecekler. Oyunun Phantom: Covert Ops ve Far Cry VR: Dive Into Insanity gibi oyunlarla tanınan nDreams tarafından hazırlanıyor olması güven verici. Fragmanda öne çıkan bir diğer ayrıntı Ghostbusters serisinden tanıdığımız proton paketi gibi ikonik cihazların oyundaki varlığı.

Sanal gerçeklik oyununun çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da Meta, gelecek aylarda oyuna dair daha çok bilgi paylaşma sözü verdi. Oculus’un yapımcılarından Ruth Bram yayının başlangıcında, etkinlikte tanıtılan oyunların çıkışlarının gelecek yıl olarak planlandığını belirtmişti. Etkinlikte öne çıkan diğer oyunlar Resident Evil 4 The Mercenaries, Among Us VR, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2 ve Cities VR oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 23:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostbusters VR Meta Quest 2 için duyuruldu
İlginizi Çekebilir