Genshin Impact'in yeni sürümü 4.1 ile beş yeni kötü karakterler geliyor

Taylan Bal 29.08.2023 - 13:16
Genshin Impact'ten sızan yeni bilgiler, RPG oyununa gelecek olan beş yeni düşmanı Version 4.1 ile birlikte sunacağını gösteriyor.

Bu düşmanlar, hem insan benzeri hem de canavar türlerini içeriyor. Genshin Impact'in Fontaine bölgesinin tanıtımı zaten oyun dünyasına birçok düşmanın eklenmesine neden oldu. Bu düşmanlar arasında, savaşmak için yeni türler de bulunuyor. 

Genshin Impact'e "Meka" düşmanlar ekleniyor

Fontaine bölgesinin keşfedilebilir alanı, bir dizi yeni "Meka" düşmanı ile birlikte bölgenin su altı alanlarında meydan okunacak çeşitli sualtı canlıları içeriyor. HoYoverse, oyuna daha fazla yeni düşman eklemeye hazırlanıyor.

HoYoverse, Version 4.1 hakkında henüz resmi ayrıntıları açıklamamış olsa da sızıntılar, Genshin Impact'in bir sonraki güncelleme ile birlikte başka büyük bir genişleme göreceğini önceden işaret etti. Version 4.1'in, Hydro bölgesinin en tehlikeli suçlularını hapsettiği büyük bir hapishane olan Fontaine'in "Meropide Kalesi"ni eklemesi bekleniyor.

Güncelleme, Neuvillette ve Wriothesley adlı iki yeni karakteri tanıtacak, ayrıca oyunun günlük komisyon sisteminde değişiklikler yapılacağı söylentileri de bulunuyor. Genshin Impact'in bir sonraki güncellemesi, gelecek ayın lansmanıyla birlikte RPG'ye beş yeni düşman getirecek.

Genshin Impact yeni sızıntılarıyla gündemde

Genshin Impact sızıntıları subreddit'inde paylaşılan bir dizi sızıntı, Version 4.1 ile Genshin Impact'e eklenecek beş düşmanın oyun içi görüntülerini ortaya çıkarıyor. Sızıntı, oyunculara daha önce tahmin edilen Rüzgar Muhafızı ve Buz Muhafızı'nı daha iyi gösteriyor. Bunlar baston ve kılıç taşıyan iki iyi giyimli düşman. 

İki yeni Meka düşmanı, büyük bir mekanik düzenek ve daha küçük bir araçla sergileniyor. Büyük olanın muhtemelen bir world boss olarak hizmet etmesi bekleniyor. Gönderi ayrıca, Fontaine'in su altı alanlarında karşılaşılacak olan Elektro elementi taşıyan, muhtemelen ejderha benzeri bir yeni düşmanı da içeriyor.

Genshin Impact'in yeni alanları ve karakterleri muhtemelen Version 4.1 ile birlikte gelecek. Ancak RPG oyuncuları için birçok etkinlik olması bekleniyor. Önceki sızıntılar, Genshin Impact'in üçüncü yıl dönümü için giriş bonusunu sızdırmıştı. Genshin Impact Version 4.1 güncellemesi sırasında gerçekleşecek etkinlikler, oyuncuları Mondstadt'a geri götürecek. Bu etkinlikler de oldukça merak ediliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact'e yeni kötü karakterler geliyor
İlginizi Çekebilir