Genshin Impact 4.8 Güncellemesi İle Yeni Harita ve Karakter

Basın Bülteni 6.07.2024 - 12:36
Genshin Impact 4.8 güncellemesi, 17 Temmuz'da Simulanka haritası, yeni karakter Emilie ve çeşitli oyun içi etkinliklerle geliyor.

HoYoverse, dünya çapında popüler olan interaktif eğlence markası Genshin Impact 4.8 Güncellemesinin 17 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu. Bu yeni güncelleme, yaz temalı bir harita olan Simulanka'yı ve karakterler için yeni giysiler ile birlikte beş yıldızlı yeni karakter Emilie'yi oyuna ekliyor. Emilie, yanan düşmanlara ekstra hasar verme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Genshin Impact 4.8 Güncellemesi: Simulanka Haritası ve Yeni Karakter Emilie Geliyor

Simulanka, oyuncuları origami yaratıkları, kurmalı figürler ve diğer fantastik varlıklarla dolu bir dünya bekliyor. Bu yeni süreli harita, Kirara, Nilou, Navia ve Avare karakterleriyle birlikte keşfedilecek büyüleyici manzaralar sunuyor. Oyuncular, yaklaşan krizi çözmek ve bu büyülü dünyanın gizemlerini ortaya çıkarmak için maceralara atılacaklar.

Genshin Impact 4.8 Güncellemesi: Simulanka Haritası ve Yeni Karakter Emilie Geliyor

Simulanka'da düzenlenecek sezon etkinlikleri, çeşitli mini oyunlar ve zengin bonuslar içerecek. Oyuncular, "Poyraz Esintisi", "Uçan Şapkacı Sihirleri" ve "Metropol İmtihanları" gibi mini oyunlarda yarışacaklar. Bu oyunlar, oyunculara Simulanka'nın her köşesinde bulunan "Harika Raf" sergi standında çeşitli figürler arasından çekiliş yapma şansı sunacak. Ana görevler tamamlandığında, "Harika Raflar" yaz hatırası olarak Dinginçay Çaydanlığı'na dekorasyon bonusu olarak eklenebilir.

Ayrıca, Kirara ve Nilou yeni giysiler giyecek ve oyuncular belirli görevleri tamamlayarak bu kostümleri edinebilecekler. Emilie'nin hikayesi, "Misk Şişesi Bölümü" görevinde, suç mahallindeki adli tıp temizlikçisi olarak ikinci kimliğini ve "Auguste" çiçeği etrafında dönen gizemleri açığa çıkaracak.

Bu güncellemeyle birlikte, oyunun Rastlantı Puanı Sistemi ve Dünya Boss'ları için bekleme süresi gibi birçok iyileştirme de oyuncuların beğenisine sunulacak. Yeni "Yankı" işlevi, karakterlerin hareketlerine benzersiz efektler ekleyerek oyun deneyimini daha da zenginleştirecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2024 10:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact 4.8 Güncellemesi
İlginizi Çekebilir