Gelecekte kullanacağınız aletlere yakından bakın

Can Furkan Gözütok 25.06.2014 - 11:33
Call of Duty: Advanced Warfare için yeni bir video yayımlandı
Activision, serinin son halkası Call of Duty: Advanced Warfare için kullanabileceğimiz gelecek temalı aletleri tanıtan yeni bir video yayımladı.

Oyunu geliştiren Sledgehammer Games'in kurucularından Glen Schofield, Advanged Warfare'da kullanabileceğimiz aletleri tanıttı. İlk olarak oyunda "tehdit algılama" sensörüne sahip bir el bombasının emrimize sunulacağını belirten Schofield, el bombasının düşmanları kırmızı olarak algılayacağını ve daha saklanamadan onların işlerini bitireceğini dile getirdi.

Ayrıca Schofield, oyunda bulunacak blast shield ile kendimizi koruyabileceğimizi ve kalkanı aktifleştirdiğimizde bizi takip edeceğini söyledi. Önümüzde bulunan kalkan, silahımızı ateşlediğimizde ortadan kaybolacak ve ateş etmeyi bıraktığımızda tekrardan işler hale gelecek.

Call of Duty: Advanced Warfare'da "Directed Energy" isimli yeni bir silahın da bulunacağını belirten Schofield, silahın çok güçlü olduğunu ve durdurulamaz ışınlar atacağını belirtti.

Son olarak oyunda dikkat çeken özelliklerden biri olan "Exoskeleton" zırlarını tanıtan Schofield, zırhı genel olarak "oyun ögelerini tamamiyle değiştiren bir etken" olarak tanımladı. Pasif durumdayken etraftaki eşyaları fırlatmamıza, daha hızlı koşmamıza ve daha yükseğe zıplamamıza imkan sağlayan zırhın; "Exo-abilities" isimde henüz belirtilmeyen, gizli birtakım özelliklere sahip olacağını belirtti.

Call of Duty: Advanced Warfare; PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC sahipleri için 4 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.

Herkese, iyi seyirler.


Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 13:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gelecekte kullanacağınız aletlere yakından bakın
İlginizi Çekebilir