GeForce Now sistemine 21 oyun daha eklendi

Ersin Kılıç 9.05.2020 - 15:01
NVidia'nın GeForce Now sistemine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Firma yaptığı açıklama ile sisteme 21 oyunun daha eklendiğini duyurdu.

NVidia'nın bulut tabanlı oyun sistemi GeForce Now için yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Firma yaptığı açıklama ile sisteme 21 oyun daha eklendiğini duyurdu. Yapılan açıklama ve sisteme eklenen yeni oyunların listesi şu şekilde;

GeForce Now sistemine 21 oyun daha eklendi

NVIDIA GeForce NOW üyelerine verdiği sisteme her hafta daha fazla oyun ekleme sözünü tutmaya devam ediyor. Şirket, her perşembe düzenli olarak paylaştığı “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” güncellemesini yayınladı. GeForce NOW bulut oyun hizmeti, oyunculara neredeyse her cihazda (düşük performanslı PC'ler, Mac'ler, Android ve SHIELD TV) düşük gecikme süresi ve harika ışın izlemeli grafiklerle birinci sınıf bir GeForce PC oyun deneyimi sunuyor.

GeForce NOW üzerinden oyunu başlattığınız anda oynamaya başlayabilirsiniz ve bu da her zaman “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” olmak anlamına geliyor. NVIDIA, bütün oyun güncellemelerini ve yamalarını yöneterek oyun deneyimini bulut oyunculuğu için optimize ediyor ve Game Ready Driver performans iyileştirmeleriyle geliştiriyor. Ek olarak da eğer bir oyun RTX destekliyorsa o oyunu muhteşem ışın izlemeli grafiklerle oynayabiliyorsunuz.

Bu hafta paylaşılan güncelleme, Enplex Games tarafından geliştirilen ve Steam’de yayınlanmasıyla GeForce NOW’a da eklenen Population Zero ve 19 oyunu içeriyor. Perşembe günleri yayınlanan GeForce NOW’da Oyuna Hazır güncellemesiyle açıklanan oyunların tam listesi şu şekilde;

Population Zero (5 Mayıs Salı günü yayınlandı)
Age of Conan: Unchained
Blood Bowl: Legendary Edition
Cube World
Darksiders II
Door Kickers: Action Squad
EARTH DEFENSE FORCE 4.1 The Shadow of New Despair
Genesis Alpha One Deluxe Edition
Hitman: Blood Money
King's Bounty: Warriors of the North
Sacred 2 Gold
Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition
STEINS;GATE
Styx: Shards of Darkness
The Guild II: Renaissance
This Is the Police 2
WORMS Armageddon
WRC 7 FIA World Rally Championship
X3: Terran Conflict

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2020 04:43
Ekledi ama yeni sistem eklemedi. Preminium alamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2020 01:13
benim anlamadığım bu geforce nowda hani bizim steam hesabımızda ki oyunlar oynanacaktı sadece şimdi xbox gamepass gibi mi oldu bu meret?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2020 22:20
ne kadar gereksiz oyunlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now sistemine 21 oyun daha eklendi
İlginizi Çekebilir