GeForce Now kütüphanesine 17 oyun daha eklendi

Ersin Kılıç 22.05.2020 - 11:12
NVidia'nın bulut tabanlı GeForce Now sistemine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Sisteme bu hafta 17 oyunun daha eklendiği açıklandı.

NVidia'nın bulut tabanlı GeForce Now sistemine 17 yeni oyunun eklendiği açıklandı. Deneme süreci Haziran ayına kadar uzatılan sistem için hemen hemen her hafta 20'ye yakın oyunun eklendiğini görüyoruz. Sisteme eklenen oyunlar ve konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

GeForce Now kütüphanesine 17 oyun daha eklendi

NVIDIA GeForce NOW üyelerine verdiği sisteme her hafta daha fazla oyun ekleme sözünü tutmaya devam ediyor. Şirket, her perşembe düzenli olarak paylaştığı “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” güncellemesini yayınladı.

GeForce NOW bulut oyun hizmeti, oyunculara neredeyse her cihazda (düşük performanslı PC'ler, Mac'ler, Android ve SHIELD TV) düşük gecikme süresi ve harika ışın izlemeli grafiklerle birinci sınıf bir GeForce PC oyun deneyimi sunuyor.

GeForce NOW üzerinden oyunu başlattığınız anda oynamaya başlayabilirsiniz ve bu da her zaman “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” olmak anlamına geliyor. NVIDIA, bütün oyun güncellemelerini ve yamalarını yöneterek oyun deneyimini bulut oyunculuğu için optimize ediyor ve Game Ready Driver performans iyileştirmeleriyle geliştiriyor. Ek olarak da eğer bir oyun RTX destekliyorsa o oyunu muhteşem ışın izlemeli grafiklerle oynayabiliyorsunuz.

GeForce Now kütüphanesine 17 oyun daha eklendi

Bu hafta paylaşılan güncelleme Steam'de yayınlanan 4 yeni oyun; Observation, Rez Plz, Hunting Simulator 2 ve The Wonderful 1010: Remastered ile birlikte 17 oyunu içeriyor. Perşembe günleri yayınlanan GeForce NOW’da Oyuna Hazır güncellemesiyle açıklanan oyunların tam listesi şu şekilde;

Observation (Steam’de yayınlanmasıyla aynı anda)
Rez Plz (PC lansmanı ve Steam’de yayınlanmasıyla aynı anda)
Hunting Simulator 2 (PC lansmanı ve Steam’de yayınlanmasıyla aynı anda)
The Wonderful 101: Remastered (Yeni oyun Steam’de bu hafta yayınlandı)
Amnesia: A Machine for Pigs
Divinity: Original Sin Enhanced Edition
land: The Magic Revival
Furi
GUILTY GEAR Xrd -SIGN-
Jagged Alliance - Back in Action
Kingdom: Classic
Lords Of The Fallen
Might & Magic Heroes VII – Trial by Fire
Occupy White Walls
Syberia 3
Wargame: Airland Battle
X Rebirth

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 00:28
GTA 5 neden eklenmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2020 23:52
Hacım daha büyük çaplı oyunlar lazım,Umarım tekrardan RockStar games ile falan anlaşırlarda durumu olmayan sistemi kötü arkadaşlarımızda kaliteli oyun deneyimini yaşayabilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2020 17:09
Her şey geldi bı Battlefield serisi gelmedi bide GTA 5
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now kütüphanesine 17 oyun daha eklendi
İlginizi Çekebilir