Gears of War: E-Day PlayStation'a Çıkabilir

Tunay Şahin 18.07.2024 - 17:56
Gears of War: E-Day iş ilanı, oyunun PlayStation'a çıkabileceğine işaret ediyor. The Coalition, PSN deneyimine sahip mühendis arıyor.

Gears of War: E-Day Haziran ayında duyurulduğunda, birçok hayran oyunun Xbox'a özel mi olacağını yoksa PlayStation sürümünün de olup olmayacağını merak etti. Aradan bir ay geçti ve yeni bir iş ilanı Sony platformunda olası bir çıkışa işaret ediyor.

Gears of War: E-Day İş İlanı Muhtemel PlayStation Çıkışına İşaret mi Ediyor?

The Coalition, Gears of War: E-Day üzerinde çalışacak kıdemli bir çevrimiçi istemci mühendisi arıyor. İlana göre bu pozisyon, "oyun içi ekonomiler ve ticaret, oturum yönetimi, oyuncu istatistikleri, kullanıcı tarafından oluşturulan içerik ve eşleştirme" gibi çok oyunculu ve çevrimiçi deneyimin oluşturulmasına yardımcı olacak.

Gears of War: E-Day İş İlanı Muhtemel PlayStation Çıkışına İşaret mi Ediyor?

İlan, iş için tercih edilen niteliklerin bir parçası olarak Xbox Live, Steam ve evet, PlayStation Network (PSN) gibi çevrimiçi platformlarla çalışma deneyiminden bahsediyor. PSN deneyimine sahip olmak oyunun PlayStation lansmanının garanti olduğunu doğrulamasa da, özellikle belirtilmiş olması yeterince ilginç. Oyunun Xbox ve Steam için kesin olduğunu biliyoruz, bu yüzden listede görmek mantıklı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 02:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2024 12:34
Yılların PS kullanıcısı olarak Xbox ın en beğendiğim serilerinden biri. Sadece PC de ilk oyunu oynamıştım tadı damağımda kaldı. Umarım E-day PS'a gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War: E-Day PlayStation'a Çıkabilir
İlginizi Çekebilir