Gears 5'in PC sürümü 12 Nisan'a kadar bedava oldu

Ersin Kılıç 8.04.2020 - 15:09
Microsoft'un en önemli IP'lerinden biri olan serinin son oyunu Gears 5, 12 Nisan tarihine kadar PC platformunda bedava olarak oynanabilecek.

Gears 5'in 12 Nisan'a kadar bedava olduğu açıklandı. Son zamanlarda gerek Covid-19, gerekse de diğer sebeplerden ötürü tamamen bedava olan ya da bir süreliğine bedava kalan oyunlarla karşılaşabiliyoruz. İşte bu oyunlara son katılan ise Gears 5'in PC sürümü oldu.

Gears 5'in PC sürümü 12 Nisan'a kadar bedava oldu

Bugünden başlayarak 12 Nisan tarihine kadar oyunu bedava olarak indirip oynayabileceksiniz. Hem hikaye modu hem de çoklu oyuncu modu için bu seçenek aktif olacak. Oyunun hikaye modunun süresini göz önüne alacak olursak bir arkadaşınız ile indirip co-op olarak bu süre zarfında bitirme şansınız da var diyebiliriz.

Gears 5'in PC sürümü 12 Nisan'a kadar bedava oldu

Gears 5 Hakkında

Sefer: Dünya parçalanıyor. Güruh, Koalisyon'un robot ordusunu yok etmiştir ve insan şehirlerine doğru inmektedir. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz, düşmanla olan bağlantısını ortaya çıkarmak için ayrılır ve Sera için en büyük tehlikenin kendisi olduğunu öğrenir.

Kaçış: Bombadan kaçın, zekânızla Güruh'tan kurtulun ve Kovan'dan kaçın! Kaçış, düşman kovanlarını içten yok etmek için birlikte çalışması gereken üç oyunculu bir intihar ekibine sahip yeni, agresif ve işbirliğine dayalı bir moddur.

Karşılıklı: En iyi takım kazansın! Eğlencenin içine atlamanız için yapılmış çılgınca bir oynama listesi olan Arcade'de puanlarınızı artırın ve daha üstün silahlarla takas yapın. Karşılıklı, diğer on oyun türünün yanı sıra, yeni ve klasik haritalarıyla sıradandan profesyonele kadar rekabete dayalı tüm tarzları ödüllendirir.

Sürü: Siz ve dört arkadaşınız, giderek güçlenen düşman ve düşman lideri dalgalarına dayanabilir misiniz? Yeni kahraman yeteneklerini kullanarak, savunmalar inşa ederek, güç toplayarak, yeteneklerinizin seviyesini yükselterek ve takım halinde çalışarak hayatta kalın.

Harita Oluşturucu: Arkadaşlarınızla paylaşmak ve mücadele etmek için özel Kaçış kovanı haritaları ve deneyimleri oluşturun.

Özellikler:

Üç Oyunculu İşbirliğine Dayalı Sefer: Üç oyunculu çevrimiçi veya işbirliğine dayalı bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınızla birlikte savaşın.

Nöbet Vazifeleri: Gears Nöbet Vazifeleri'nde acemi erden dört yıldızlı general rütbesine yükselin. Yeni ve heyecanlı mücadelelere atılın, harika ödüller kazanın ve ganimetinizi sergileyin.

Acemi Birliği: Gears'ta yeni misiniz, yoksa biraz paslandınız mı? Acemi Birliği, temelden gelişmiş savaş tekniklerine kadar her şeyin nasıl yapıldığını öğrenmenin en eğlenceli yoludur.

Jack olarak oynayın: Müttefiklerinizi koruyup düşmanlarınıza hasar verebilen kişisel uçan destek botunuz Jack olarak oynayın; Gears'a yeni başlayanlar için mükemmel bir tercihtir.

Görsel Vitrin: Uyumlu cihazlarda her bir modu 4K ve HDR olarak kusursuz 60 fps ile oynayın

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2020 08:30
Onu indirene kadar zaten 12 nisan olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2020 22:07
interneti 25 30 mbit olanlar indirsin kısa zaten oyun 3 güne bitirirsiniz ama netiniz zayıfsa 2 güne anca indiriri 2 günede zor bitirirsiniz 33.5 mibt hızım var neyseki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2020 20:17
Oyunu ben satın almıştım. Gerçekten konsol oyunlarının ne kadar güzel yapıldığına iyi bir örnek. Yani pc'de geliştirilen çoğu yarım yamalak oyun gibi değil campaign ile multiplayer ile tam ve eksiksiz yapılmış. Campaign film gibi ve co-op falan çok eğlenceli. Zaten steam'de indirime girince alın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears 5'in PC sürümü 12 Nisan'a kadar bedava oldu
İlginizi Çekebilir