Gamex 2018 oyun fuarının dijital medya partneri olduk

Merlinin Kazanı 28.08.2018 - 14:08
GameX 2018 fuarı 6 - 9 Eylül tarihleri arasında yapılacak

Ülkemizdeki en büyük oyun fuarlarından biri GameX, her yıl olduğu gibi bu yıl da kapılarını oyun severlere açmaya hazırlanıyor. Biz de Merlin'in Kazanı olarak GameX 2018 oyun fuarının dijital mesya partneri olduk. Yani GameX fuarı ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebileceksiniz. Peki GameX 2018'de neler olacak?

GameX 2018'in dijital medya partneri olduk

6-9 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleşecek olan GameX 2018 oyun fuarında, oyunların yanı sıra  cosplay yarışması, indie oyun geliştiricileri ve Geek Bazaar gibi bölümlere de yer verilecek. Fuarda oyunları oynama şansına erişebilecek ve oyun turnuvaları, etkinliklerini takip edebileceksiniz.

Gamex 2018 oyun fuarının dijital medya partneri olduk

YouTuber ve Streamerlar ile tanışabilecek, kendileriyle fotoğraf çekilebilecek ve keyifli vakit geçirebileceksiniz. Her sene olduğu gibi bu sene de GameX de bireysel ve grup cosplay yarışmaları da düzenlenecek. Drone & Robot Yarışları da GameX'e ayrı bir hava katacak. B2B Alanı'nda sektörün paydaşlarıyla birebir görüşüp iş ağınızı genişletebilecek, Geek Bazaar da katılımcıların el yapımı ürünlerini inceleyebilecek ve satın alabileceksiniz. Indie Game Alanı'nda ise bağımsız oyun geliştiricilerinin geliştirdiği oyunları deneyimleyebileceksiniz. Workshop Alanı sizlere oyun geliştirme, cosplay yapımı, resim ve sanat alanında işinin uzmanı birçok kişiden yardım almanızı, pratik yapmanızı ve püf noktaları öğrenebileceğiniz atölye çalışmaları gerçekleştirmenizi sağlayacak.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 28.08.2018 16:26
Merlininkazanı ve Sayın Murat Oktay'ın Her zaman Arkasındayız! Mk ailesine başarılar dilerim. Ofise muzlu meyveli kek alıp yeseler keşke... Yanına da kutu meyve suyu alsalar ama bi sürü. Yani bi kişi rahat rahat 1.5 litre kutulardan içebilirsin küçük kutu olacak tabi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamex 2018 oyun fuarının dijital medya partneri olduk
İlginizi Çekebilir