Gamescom 2018'de, THQ Nordic'in Darksiders 3 Rüzgarı Olacak

Merlinin Kazanı 19.07.2018 - 18:43
THQ, Gamescom 2018 listesini bir video ile duyurdu

Her yıl, Almanya'nın Köln kenti ağustos ayının sonuna doğru oyun severleri konuk ediyor. Elbette Gamescom Fuarı'nda bahsediyoruz. Firmalar E3 zamanı duyurduğu yapımları bu etkinlikte oyun severler ile buluşturuyor. Önümüzdeki ay bizim de yer alacağımız Gamescom 2018 Fuarı için bir açıklama da THQ firmasından geldi. 

Gamescom 2018 Haberlerini Takip Edin

Video olarak yayınlanan duyuruda iki önemli başlık dikkatimizi çekiyor. Bunlardan ilki Darksiders 3. Oyun severlerin uzun süredir heyecan ile bekledikleri yapımlardan biri. İlk oyunda mahşerin dört atlısından ilki olan War ile, ikinci oyunda ise Death ile bir maceraya çıkmıştık. Şimdi ise Fury ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yedi ölümcül Günah'ı yakalayıp yok etme görevini üstelenen Fury'nin macerasında, Darksiders'ın sevilen dünyasına geri dönüyoruz.

Videoda ilgimizi çeken bir diğer yapım ise Biomutant. Yapı olarak The Legend of the Zelda serisini andıran Biomutant'ın RYO öğeleri, Zelda oyunlarına göre daha derin olacak. Dövüş dinamiklerinin ise son yayınlanan videoda iyi gözüktüğünü söylemek mümkün.

THQ'nun Gamescom 2018 videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Önceki yılllarda olduğu gibi bu yıl da Gamescom 2018 özel bölümümüzden tüm etkinliği takip edebilirisiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom 2018'de, THQ Nordic'in Darksiders 3 Rüzgarı Olacak
İlginizi Çekebilir