Gameloft Montreal'den Dungeons & Dragons Projesi

Tunay Şahin 14.03.2024 - 18:37
Gameloft Montreal, aksiyon RPG ve hayatta kalma ögelerini birleştiren yeni Dungeons & Dragons projesini duyurdu.

Gameloft Montreal, PC ve konsollar için bir Dungeons & Dragons projesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Montreal stüdyosu, daha önce Dungeon Hunter serisi, LEGO Star Wars Castaways ve Disney Dreamlight Valley gibi başarılı projelere imza atmıştı.

Gameloft Montreal'den Yeni Dungeons & Dragons Projesi

Bu yeni projenin ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgi verilmese de, oyunun "yaşam simülasyonu, aksiyon RPG ve hayatta kalma" unsurlarını birleştireceği belirtildi. Gameloft, Dungeons & Dragons evreninde geçen bu oyun ile gerçek zamanlı hayatta kalma oyunu olacağını bildiriyor. Masaüstü oyunlarının sürükleyici dünyasından esinlenen bu yeni proje, ilişkiler ve hikaye anlatımı konusunda Baldur's Gate 3'ün başarısını takip etmeyi hedefliyor.

Gameloft Montreal'den Yeni Dungeons & Dragons Projesi

Firma, bu yeni projenin Disney Dreamlight Valley gibi karışık tepkiler alabileceği konusunda dikkatli bir yaklaşım sergiliyor. Özellikle, Disney Dreamlight Valley'nin bazı eleştiriler almasına rağmen, stüdyo oyunun benzersiz yönlerine odaklanarak oyuncuları etkilemeyi umuyor. Stüdyonun Baş Yapımcısı Lee Kaburis, projeye ilişkin daha fazla detayın yakında paylaşılacağını belirterek, oyunun henüz çok erken aşamada olduğunu söyledi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gameloft Montreal'den Dungeons & Dragons Projesi
İlginizi Çekebilir