GameCube Oyunları Switch 2 İçin Çıkabilir

Tunay Şahin 28.05.2024 - 20:26
Nintendo, GameCube oyunlarını Switch 2 için geri getirebilir. Söylentilere göre, yeni remaster projeleri 2025'te Switch 2'de yayınlanacak.

Nintendo'dan daha fazla GameCube oyunu geri gelebilir. Yeni bir söylenti, Nintendo'nun yaklaşmakta olan Switch 2 konsolu için ilk olarak GameCube'te piyasaya sürülen bazı oyunların yeniden yapımını piyasaya süreceğini iddia ediyor.

Switch 2'de Yeni GameCube Remake Oyunları

Geçtiğimiz hafta Nintendo, Paper Mario: The Thousand-Year Door'un yeniden yapımını Switch'te yayınladı. Bu oyun ilk olarak 2004 yılında GameCube'e gelmişti ve Switch'te yeniden yayınlanması ile büyük bir başarı elde etti. Nintendo'nun bu başarısının ardından, GameCube oyunlarını geri getirme stratejisini önümüzdeki yıllarda da sürdüreceği düşünülüyor.

GameCube Oyunları Switch 2 İçin Çıkabilir

Geçmişte isabetli Nintendo haberlerine imza atan PH Brazil adlı YouTube kanalından gelen habere göre, geçmişten bir GameCube oyunu gelecekte Switch 2'de yayınlanacak. Söz konusu GameCube oyununun ne olduğu paylaşılmadı, ancak bu oyunun en erken Mart 2025'ten sonra Switch 2'ye çıkacağı belirtildi. Nintendo'nun bu remaster'ı ne zaman duyuracağına gelince, Haziran 2025'teki bir sonraki Direct etkinliğinde duyurulmayacağı açıklandı. Ancak, Nintendo'nun önümüzdeki Direct sırasında Switch 2 hakkında konuşmayacağını hayranlarına zaten bildirdiği göz önüne alındığında, bu beklenen bir durumdur.

Nintendo Switch 2 hakkında ne zaman açıklama yapacağı henüz belli değil. Aslında, Switch 2'nin Nintendo'nun bir sonraki konsolunun adı olduğu bile doğrulanmadı. Japon oyun yayıncısının yetkilileri şimdilik sadece bir sonraki donanımın mevcut Switch'in yeni bir modeli olacağını belirttiler, bu da Switch 2 isimlendirme kuralının makul olduğu anlamına geliyor. Her iki durumda da, özellikle Switch 2'nin 2025'in başlarında piyasaya sürüleceği bildirildiğinden, Nintendo'nun bir sonraki konsolu hakkında daha fazla ayrıntı önümüzdeki aylarda ortaya çıkacaktır.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2024 11:29
Zaten görsellik 1.5 nesil geriden geliyor, ilkel oyunlar çok sırıtmaz.
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2024 12:50
Switch 2 ps4 prodan ve xbox series xden daha güçlü olarak çıkacak.Ray tracing ve 4k özelliği olacak.
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2024 14:46
Sonra çıkar bu Nintendo, kapanmış, abandonware olmuş bir konsolun oyunlarını indirten sitelerle uğraşır, dava falan açar utanmadan, kapatmaya çalışır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GameCube Oyunları Switch 2 İçin Çıkabilir
İlginizi Çekebilir