Game Gear Micro duyuruldu

Özgür Deveci 3.06.2020 - 12:22
SEGA, kuruluşunun 60. yıl dönümü şerefine şirketin en ikonik cihazlarından biri olan Game Gear’ın mini versiyonu Game Gear Micro'yu duyurdu.

SEGA, 1990 yılında piyasaya sürülen Game Gear el konsolunun mini versiyonunu duyurarak şirketin 60. yılını kutladı. 6 Ekim tarihinde 4.980 yen fiyat etiketiyle Japonya'da piyasaya çıkacak olan konsolun siyah, mavi, kırmızı ve sarı olmak üzere 4 farklı renk varyasyonu bulunuyor. Her renk varyasyonu ise dört adet oyun içeriyor.

Konsolun siyah renkli modelinde yüklü gelen oyunlar:

Sonic the Hedgehog
Puyo Puyo 2
Out Run
Royal Stone

Game Gear Micro duyuruldu

Konsolun mavi renkli modelinde yüklü gelen oyunlar:

Sonic Chaos
Gunstar Heroes
Sylvan Tale
Baku Baku Animal

Game Gear Micro duyuruldu

Konsolun sarı renkli modelinde yüklü gelen oyunlar:

Shining Force Gaiden: Ensei ? Jashin no Kuni he
Shining Force: The Sword of Hajya
Shining Force Gaiden: Final Conflict
Nazopuyo Aruru no Ru

Game Gear Micro duyuruldu

Konsolun kırmızı renkli modelinde yüklü gelen oyunlar:

Revelations: The Demon Slayer
Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special
The GG Shinobi
Columns

Game Gear Micro duyuruldu

Konsolun sahip olduğu donanıma baktığımızda ise 80mm x 43mm x 20mm boyutlara (orijinal konsolun %40’ından daha küçük) ve 1.15 inç boyutunda ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Konsolun üzerinde bir de mono hoparlör ve kulaklık girişi yer alıyor. Ayrıca cihazın iki adet AAA pil veya bir adet USB bağlantısı üzerinden çalıştırılabildiğini de belirtelim.

SEGA, 4.980 yen (Türkiye fiyatı ile 380 TL) fiyat etiketi ile ayrı ayrıda satın alınabilecek konsol için bir de dört rengin bir arada bulunduğu, daha çok retro koleksiyoncular için bir set duyurdu. Bu set, 29.980 yen (Türkiye fiyatı ile 1.857 TL) fiyat etiketi ile Amazon Japonya, Rakuten ve ebten üzerinde ön siparişe açıldı. Ayrıca bu set içerisinde ekran boyutunu genişleten Big Window Micro adında bir aksesuarda yer alıyor. Konsolun 6 Ekim 2020 tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Şirket, konsolun diğer bölgelerde satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Daha fazla bilgi için, SEGA'nın bu mini konsol için açtığı web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Son olarak, yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 15:27
Geçenlerde sega'nın bilmem neyi söylemişti. Öyle bir duyurumuz varki ps5 duyurusu ile aynı etkide olacak diye. Evet çok etkilendik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 12:34
Cep telefonunda emülatörle oyna daha iyi ne kadar saçma
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Gear Micro duyuruldu
İlginizi Çekebilir