Frostpunk'ın son indirilebilir içeriği On the Edge için tarih verildi

Ersin Kılıç 30.07.2020 - 17:46
Kıyamet sonrası bir senaryoya sahip olan ve büyük beğeni toplayan Frostpunk için çıkacak son indirilebilir içerik On the Edge olacak.

11-Bit Studios tarafından geliştirilen ve 2018 yılında çıkan Frostpunk için On the Edge isimli bir indirilebilir içerik geleceği açıklanmıştı. Bir çok oyuncu tarafından beğenilen oyunun bu yeni içeriği aynı zamanda Frostpunk'ın son indirilebilir içeriği de olacak. Firma yaptığı açıklama ile bu içeriğin çıkış tarihini de paylaştı.

Frostpunk'ın son indirilebilir içeriği On the Edge, 20 Ağustos'ta çıkacak

Dünya'nın buzul çağına girdiği bir dönemde geçen Frostpunk bildiğiniz gibi hayatta kalma ve şehir kurma türlerini başarıyla birleştiriyordu. On the Edge içeriğinde ise büyük fırtına sonrasında özel bir göreve gönderilen Londra sakinlerinin hikayesine odaklanacak. 20 Ağustos'ta çıkacak olan bu içeriğin açıklaması şu şekilde;

''Karın bittiğini söylüyorlar. Ama tam aksi olduğunu öğrendik."" -Samuel Robinson, Frostland İzcisi (1887, Yeni Londra).

On the Edge (Uçurumun Kenarında) genişlemesi, Büyük Fırtına sonrası özel bir göreve gönderilen Yeni Londra sakinlerinin hikâyesini anlatır. Genişleme, Frostpunk evreninde geçen yepyeni bir bölüm açmakla kalmaz; aynı zamanda seni hem şehirde hem de Frostland haritasında yeni zorluklarla karşı karşıya getirerek ve eşsiz mekanikler sunarak oyunun temel deneyimini daha da zenginleştirir.

Yepyeni donmuş bir kurul kurulur ve parçalar harekete geçer. İnsanlarının kaderinde ne var? Onların lideri olarak, bu senin için ne anlama gelecek? Frostpunk'ın son bölümü olan Uçurumun Kenarında'da insanlığın geleceğini şekillendirin.

Uçurumun Kenarında'nın özellikleri:

- Büyük Fırtına sonrasında geçen yepyeni bir hikâye senaryosu
- Yeni, ıssız bir haritada üstesinden gelinmesi gereken bir dizi zorluk
- Frostland görünümünde kullanılabilecek eşsiz mekanikler

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Frostpunk'ın son indirilebilir içeriği On the Edge için tarih verildi
İlginizi Çekebilir