Fortnite, yeni bir Marvel iş birliğine hazırlanıyor olabilir

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:21
Fortnite, Marvel ve DC gibi markalarla birçok iş birliğine imza attı. Bu iş birlikleri, bu evrenlerin karakterleriyle benzersiz kostümler ve önemli oyun etkinlikleri de içeriyordu. Fortnite şimdi de bir sürpriz ile karşımıza geliyor.

Süreyle sınırlı etkinliklerde Kaptan Amerika, Wolverine, Thanos, Ant-Man ve Deadpool gibi ünlü Marvel kişilikleri Fortnite'da görülmüştü. Bu nedenle, daha fazla karakterin eklenmesi veya tamamen yeni bir hikaye çizgisinin gelmesi bekleniyor.

Marvel Evreni ile yeni bir iş birliği müjdesi: Fortnite'da Marvel karakterleri ile heyecan verici bir hikaye beklenebilir

Fortnite'ın Marvel evreniyle yeni bir iş birliği planladığına dair olası bir kanıt ortaya çıktı. FN News'e göre, son 25.20 güncellemesi, Creaky Compound yakınındaki bir masaya Stark Industries dosyaları getirdi. Bu da yakında yeni bir hikaye çizgisi olabileceğinin gizli bir ipucu olabilir.

Marvel Evreni ile yeni bir iş birliği müjdesi: Fortnite'da Marvel karakterleri ile heyecan verici bir hikaye beklenebilir

Ne yazık ki, henüz geleceğe dair bir ipucu mu yoksa sadece tesadüfi bir olay mı olduğu kesin olarak söylenemez. Çünkü bu dosyalar yeni bir oyun varlığı değil. Bu varlık aslen Fortnite'ın 2. Bölümü 4. Sezonu'nda kullanılmıştı ve Fortnite evreninde meydana gelen ünlü Nexus Savaşı'nda yer aldı.

2020 yılında gerçekleşen bu büyük etkinlik, Tony Stark'ın da yer aldığı ve oyuncuların korkunç Dünya Yiyen Galactus ile yüzleşmek zorunda kaldığı bir olaydı. Sezon, Wolverine, Thor, Iron Man, She-Hulk ve diğer popüler Marvel karakterlerini içeriyordu ve sona yakın özel bir etkinliğe sahipti.

Yeni sezon 25 Ağustos tarihinde gelecek

Oyuncular, Fortnite'ın yeni sezonu olan Sezon 4'e dair daha fazla bilgi için 25 Ağustos 2023'e kadar beklemek zorunda kalacaklar. Ancak beklerken, şu anda Fortnite'da gerçekleşen mevcut iş birliklerinin tadını çıkarabilirler. 

Örneğin, oyun, Arnold Schwarzenegger'ın Terminator filmlerindeki ünlü karakterini yeni bir kostüm olarak ekledi. Fortnite oyuncuları, T-800 Terminator kostümünü şu anda oyunun mağazasından 1.500 V-Bucks karşılığında satın alabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 18:53
O Marvel sezonu cok iyiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 13:28
Ünlü Tarkan ve Kurt karakterlerinin kostümleri var mı? Bunca zamandır oyun oynuyorum bir atıl kurt diyemedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite, yeni bir Marvel iş birliğine hazırlanıyor olabilir
İlginizi Çekebilir