Fortnite Battle Royale'in Android versiyonu bu yaz geliyor

Hürkan Çalışkan 19.05.2018 - 14:31
Android kullanıcılarını mutlu edecek haber.

Battle Royale dünyasının favori oyunları arasında yer alan Fortnite, bu yaz nihayet Android cihazlar için piyasada yerini alacak.

Fortnite İOS platformunda başarılı olmuştu

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, bildiğiniz gibi konsollarda ve iOS platformu üzerinde halihazırda oynanabiliyor. Hatta önceki günlerde yaptığımız haberlerden birinde Fortnite’ın iOS üzerinde 50 milyon dolar civarında kar elde ettiğini belirtmiştik. Şirket, İOS platformu üzerinde elde ettiği başarıdan sonra Fortnite’ın bu yaz Android cihazlar için de çıkış yapacağını açıkladı. Epic Games yaptığı açıklamada, birçok kişinin bu haberden heyecan duyduğunu bildiklerini ve önümüzdeki zaman diliminde meraklıları gelişmeler ile ilgili haberdar edeceklerini belirtti. 

Geliştirici açıklamasının devamında, Battle Royale oyunlarında iletişimin önemine vurgu yaparak, mobil cihazlar üzerinde sesli sohbet özelliğinin ekleneceğini ve takım arkadaşlarıyla daha rahat  iletişim kurulabileceğini ifade etti. Bunun yanında mobil cihazlarda oynanan Fortnite için tasarruf modu gibi bazı geliştirme ve yenilikleri olacağını da sözlerine ekledi.

Bakalım Fortnite, Mart ayı başında iOS platformu için çıktığı birkaç hafta içinde yakaladığı başarıyı, Android platformunda da yakalayabilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2018 20:11
Pubg aldı yürüdü mobilde. Acın acımızdır Fortnite.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2018 15:46
Bu oyun androide yakışır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite Battle Royale, nihayet bu yaz Android için geliyor
İlginizi Çekebilir