1/4

Football Manager 2012

Anıl Kalkan 22.08.2011 - 13:43
Jose Mourinho sinirliyse bir bildiği vardır elbet
Oyun piyasasında bilindiği gibi aktif ve durgun dönemler vardır ve bu nadir olarak değişir. Örneğin; istisna ve serbest yapımları saymazsak yaz aylarında pek de ciddi projeler çıkmaz karşımıza. Yaz biterken, yani sonbahar zamanı bereketlilik başlar. Spor oyunlarıyla açılan sezon diğer türlerle devam eder ki zaten Gamescom'dan bol bol haber alıyor, PES - FIFA ve Battlefield - Call of Duty çekişmesine istemediğimiz kadar şahit oluyoruz.

Diğer oyunların aksine alanında rakipsiz olan, Sports Interactive'nin Football Manager'i ise henüz duyurulan yapımlardan sadece birisi. Aslında bu sene bir Championship Manager oyunu da bekliyorduk ama onun sadece web tabanlı oyun olacağı yönünde açıklamalar geldi, hayallerimiz suya düştü. Her ne kadar Football Manager zaten doyurucu ve başarılı bir yapım olsa da, rekabet kaliteyi arttırır ve oyuncuların işine gelir.

Football Manager 2012
Öncelikle, hatırlatmakta fayda var; FM 2012 duyuruldu duyurulmasına ama "vay be" dedirtecek yenilikler de açıklanmadı. En önemlisi de şu an oyun hakkında çok bilgi bulunmuyor, bu yazıyı kısa bir fragman gibi de düşünebilirsiniz ama haber vereyim; Eylül ayının ortalarından itibaren SI Games'in günlükler yayınlaması bekleniyor. Bu da daha detaylı bilgi anlamına geliyor, tabii Ekim ayında çıkacak olan demo sürümü de hatırlatalım.