FlatOut, GOG Üzerinde Ücretsiz Oldu

Tunay Şahin 14.02.2024 - 19:06
Klasik arcade yarış oyunu FlatOut, GOG üzerinde kısa bir süre için ücretsiz oldu. 22 Şubat'a kadar bu eşsiz deneyimi kaçırmayın ve hızın tadını çıkarın.

Klasik yarış oyunu FlatOut, Bugbear Entertainment tarafından GOG üzerinde ücretsiz sunuluyor. PC oyuncuları, bu eşsiz fırsattan yararlanmak için 22 Şubat'a kadar harekete geçmeli ve GOG mağaza sayfasını ziyaret etmeli. Bu teklif sayesinde, oyun severler heyecan verici bir arcade yarış deneyiminin keyfini çıkarabilirler.

Klasik Yarış Oyunu FlatOut, GOG Üzerinde Ücretsiz

2005 yılında piyasaya sürülen FlatOut, hızlı tempolu yarışların ve yoğun yıkım derbisi aksiyonunun mükemmel bir karışımını sunmayı amaçlıyor. Oyun, ölümcül hareketlerle sürücüleri ön cama fırlatabilme gibi benzersiz özelliklere sahip.

Klasik Yarış Oyunu FlatOut, GOG Üzerinde Ücretsiz

Oyunun fizik motoru, gelişmiş çarpışma modellemesi ve ragdoll animasyonları ile öne çıkıyor. Ayrıca, otuz altı yarış pisti ve tamamen yok edilebilir çevreler içeriyor. FlatOut'un sunduğu altı yıkım arenasında ve toprak pistlerde yarışırken oyuncular adrenalin dolu anlar yaşayabilir.

Ek olarak, oyunda yer alan altı ölüme meydan okuyan mini oyun (Yüksek Atlama, Uzun Atlama, Dart, Bowling, Bullseye ve Palyaço), eğlenceyi ikiye katlıyor. FlatOut, arcade yarış oyunları arasında kendine özgü bir yer edinmiş durumda. Bugbear Entertainment'ın 2018'de çıkardığı Wreckfest ile manevi bir devam niteliği taşıyan bu oyun, franchise'ın daha sonraki girişlerindeki kimliğini ve cazibesini koruyor.

Oyuncular, GOG üzerinden ücretsiz olarak sunulan bu ikonik oyunun keyfini çıkarırken, yarış oyunlarındaki yenilikçi mekaniklerin ve heyecan verici aksiyonun tadını çıkaracaklar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2024 11:43
Çok güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2024 23:36
Bitmiş maalesef
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2024 20:49
Gırafik tırafik diyen Z nesli gelmeden; alın oynayın arkadaşlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
FlatOut, GOG Üzerinde Ücretsiz
İlginizi Çekebilir