Fiziksel Concord Oyunları 16 Bin Liraya Satılıyor

Tunay Şahin 5.09.2024 - 16:15
Sony'nin piyasadan çektiği Concord oyununun fiziksel kopyaları, koleksiyonerler tarafından yüksek fiyatlarla alınıyor.

Sony'nin piyasadan kaldırdığı Concord oyununun fiziksel kopyaları, koleksiyonerler arasında aniden büyük bir değer kazandı. Oyun, çekilmesinin ardından eBay üzerinde 349 Pound gibi yüksek bir fiyattan satışa sunulmuş durumda. Bu yüksek fiyat, oyunun sınırlı sayıda kalan kopyalarının, koleksiyonerler için oldukça değerli birer parça haline geldiğini gösteriyor.

Fiziksel Concord Oyunları Piyasa Değerinin Çok Üstünde Satılıyor

Fiziksel Concord Oyunları Piyasa Değerinin Çok Üstünde Satılıyor

Concord'un yüksek profilli başarısızlığının ardından oyunun fiziksel sürümlerinin yüksek fiyatlara satılması ilk bakışta komik gelebilir; ancak bu tür fiziksel kopyalar zamanla değerlenecek koleksiyonluk eşyalar olmaktadır. Örneğin, piyasadan kaldırılan Godzilla PS4 oyunu gibi örnekler de benzer yüksek fiyatlarla satışa çıkmış ve koleksiyonerler tarafından rağbet görmüştü. Concord'un fiziksel sürümleri de benzer bir akıbeti paylaşacak gibi duruyor, fakat Concord kopyalarının tamamen kullanışsız olması, Godzilla PS4 gibi değerli bir nadir oyun olmaması gibi farklar bulunuyor.

Modern koleksiyoncu pazarının tuhaflıklarına bir örnek de, Fortnite'ın orijinal mühürlü sürümlerinin yüzlerce dolara satılması. Bu oyunlar büyük ölçüde işlevsiz olsalar da, nadir bulundukları için değer kazanmaktadırlar. Benzer şekilde, diğer canlı hizmet oyunları da zamanla koleksiyon değeri kazanabiliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2024 01:55
hikaye gelecekti sezonlarıda iyiydi çok eleştiri aldığından dolayı fişi çekildi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2024 00:13
Birinin çöpü başka birinin hazinesidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fiziksel Concord Oyunları 16 Bin Liraya Satılıyor
İlginizi Çekebilir