Final Fantasy VII Remake seslendirme kadrosu belli oldu

Ersin Kılıç 11.02.2020 - 16:03
Serinin hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Final Fantasy VII Remake seslendirme kadrosu belli oldu.

Final Fantasy VII Remake seslendirme kadrosu açıklandı. Bu yılın en çok merak edilen yapımlarından biri olan Final Fantasy VII Remake, son olarak ertelenme haberi ile karşımıza çıkmış ve 3 Mart 2020'ye ertelenmişti. Oyun için son dokunuşları yapan Square Enix, karakterlerin kimler tarafından seslendirileceğini de açıkladı.

Final Fantasy VII Remake seslendirme kadrosu belli oldu

Yapılan açıklamaya baktığımızda genelde bazı dizi ve film projesinden aşina olduğumuz isimlerin oyunun İngilizce seslendirmesinde karşımıza çıkacağını görüyoruz. Tabi bazı oyunlar daha önce Halo 5, Red Dead Redemption 2 gibi önemli projelerde de çalışmış. Oyunun sseslendirme kadrosu ve bilinen projeleri şu şekilde;

Cody Christian / Cloud Strife: Cody daha önce Teen Wolf dizisinde Theo Raken, Pretty Little Liars dizisinde ise Mike karakterine hayat vermiş.

Brianna White / Aerith Gainsborough: White daha önce Criminal Minds: beyond Border isimli yapımda Jessica Townsend karakterini canlandırmış.

Britt Baron / Tifa Lockheart: Baron oyunlara çok yabancı olmayan bir isim. Netflix'te yayınlanan Glow ve Young Justice'da Livewire karakteri dışında Halo 5: Guardians oyununda da yer almış.

John Eric Bentley / Barret Wallace: Barret'in seslendirmesini yapacak olan isim daha önce Red Dead Redemption 2 ve Kingdom hearts 3 gibi projelerde yer almış.

Final Fantasy VII Remake seslendirme kadrosu belli oldu

Tyler Hoechlin / Sephiroth: Oyundaki en önemli karakterlerden birini seslendirecek olan Tyler Hoechlin çok da yabancı olmadığımız bir isim. Teen Wolf dizisinde Derek hale rolü ile tanınan oyuncu son olarak Superman olarak DC dizilerinde boy göstermişti.

Erica Lindbeck / Jessie: lindbeck başta Persona 5 ve Spiderman oyunlarında olmak üzere birçok oyun projesinde boy göstermiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII Remake seslendirme kadrosu belli oldu
İlginizi Çekebilir