Final Destination: Bloodlines Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Tunay Şahin 29.03.2024 - 15:03
Son Durak serisinin genç yıldızları bir araya getiren altıncı filmi, Final Destination: Bloodlines, 2025'te vizyona girmeyi hedefliyor.

Son Durak serisinin merakla beklenen altıncı filmi Final Destination: Bloodlines oyuncu kadrosu, korku ve gençlik dizilerinin sevilen isimlerini bir araya getiriyor. The Hollywood Reporter'ın belirttiğine göre, bu yeni ekibe Brec Bassinger, Teo Briones ve Kaitlyn Santa Juana gibi genç yıldızlar dahil olmuş durumda. Richard Harmon, Anna Lore ve Owen Patrick Joyner gibi isimler de filmin dikkat çekici ölümlerine tanıklık edebilecek diğer önemli oyuncular arasında yer alıyor. Ayrıca, Tinpo Lee, Rya Kihlstedt ve Max Lloyd-Jones gibi yetenekler de kadroya katılan isimlerden.

Final Destination: Bloodlines Oyuncu Kadrosu Oldukça Geniş

Yönetmen koltuğunda Zach Lipovsky ve Adam B. Stein'ın oturduğu, "Spider-Man: No Way Home"un yönetmeni Jon Watts'ın da yapımcılar arasında bulunduğu Son Durak: Kan Bağları, şu an yapım aşamasında bulunuyor. Film, serinin 25. yıl dönümünü kutlayacak şekilde 2025 yılında vizyona girmeyi hedefliyor. Serinin yapımcısı Craig Perry, uzun ve zorlu bir sürecin ardından filme dair umutlarını ve beklentilerini sosyal medyadan paylaştı. Perry'nin belirttiğine göre, serinin ilk filmi üzerinden geçen 25 yılın ardından, IMAX'te global bir gösterim yapmak, hem nadir hem de heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Final Destination: Bloodlines Oyuncu Kadrosu

Son Durak serisinin gelecek filmi "Kan Bağları"na dair detaylar şimdilik gizemini korurken, serinin yaratıcısı Jeffrey Reddick'in geçmişte verdiği demeçler, filmin beklenen kalıbın dışına çıkabileceğine işaret ediyor. Reddick, her filme bir yenilik eklediklerini ve bu seferkinin gerçek bir Son Durak filmi olacağını fakat öncekilerin izlediği yolu takip etmeyeceğini belirtti. Seri, şimdiye kadar 150 milyon dolarlık bütçeyle 650 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti ve "Kan Bağları"nın 2025'te izleyici karşısına çıkmasıyla birlikte, serinin son filmi "Son Durak 5"ten bu yana geçen on dört yılın ardından yeni bir başlangıç yapması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Destination: Bloodlines Oyuncu Kadrosu
İlginizi Çekebilir