FIFA 12 önümüzdeki ay duyurulacak mı?

Murat Sağlam 11.04.2011 - 10:03
Kramponlarınızı parlatmaya başlayın.
Geçtiğimiz günlerde FIFA 12 ile ilgili ilk haberimizi duyurmuştuk sizlere. PS Magazine dergisioyun ile ilgili ilk resmi açıklamanın önümüzdeki ay geleceğini açıkladı. Peki neler bekliyoruz, nelerle karşılaşacağız? Bu sene oyunda neler değişiyor?

FIFA 12 önümüzdeki ay duyurulacak mı?
Öncelikle yapımcılar tarafından geliştirilen duran toplar kesinleştirildi. Artık daha tehlikeli kornerler, daha dengeli frikikler görmemiz mümkün olacak. Taç atışlarına yeni bir soluk getirmeyi planlıyorlarmış, alt tarafı taç atışıdır yani, iki elimizle alıp topu atıyoruz en nihayetinde. Her sene olduğu gibi bu sene de kopyala yapıştır yaparak, "geliştirilmiş yapay zeka ve grafikler" etiketini basıvermiş EA Sports. En kritik nokta ise, oyuna ruh eklemek istiyoruz diyen EA atmosferi geliştireceğini söylemişti. Yalnız burada bir problem var, grafik motoru değişmediği sürece, seneler geçse bile aynı kalan stadyumlar ve kartondan bozma seyirciler düzelemeyeceğinden, ne yaparsanız yapın oyunun ruhunu alıp götürüyor. Beklemekten başka çaremiz yok.

Editörün Notu: FIFA 11'i kötülemek değil niyetim, şu anda FIFA 11'in PES 2011'den daha iyi bir oyun olduğu zaten tartışmaya bile açık olmayan bir konu. Yalnızca geliştirilmesi gereken oldukça fazla yeri var ve bunların içinde taç atışları yer almıyor benim için açıkcası. 
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 10:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 12 önümüzdeki ay duyurulacak mı?
İlginizi Çekebilir