Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un çekimleri tamamlandı

Hakan Hervenik 21.12.2017 - 14:31
Bize de vizyon tarihini beklemek düşer.

Harry Potter'ın prequel serisi olan Fantastic Beasts and Where to Find Them'in devam filmi olacak olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un çekimleri tamamlandı. Fantastic Beasts'in resmi Twitter hesabı üzerinden kısa ve eğlenceli bir video yayınlayarak, çekimlerin tamamlandığı belirtildi.

Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald'un çekimleri tamamlandı

Yönetmen koltuğunda Harry Potter serisinin sevilen filmlerinden olan Melez Prens, Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Ölüm Yadikarları 1. ve 2. bölümünün yönetmeni olan David Yates bulunmakta. Geçtiğimiz ay filmin kadrosundan gelen ilk fotoğraf ile filme yeni katılan yıldız isimleri görmüştük. Bu isimlerden en çok dikkat çeken ise Albus Dumbledore'un gençliğini canlandıracak olan Jude Law olmuştu. Harry Potter evreninin en efsane duellosu olan Albus Dumbledore ve Jonny Depp'in hayat verdiği Gellert Grindelwald'un arasındaki duello merakla bekleniyor. Artık filmin çekimleri de bittiğine göre, filmin ülkemizdeki vizyon tarihi olan 18 Kasım 2018'i bekleyeceğiz.

Fantastic Beasts and Where to Find Them, kendisinden bekleneni veremeyerek hayranlarını biraz hayal kırıklığına uğratmıştı. Bakalım The Crimes of Grindelwald ile bizi neler bekliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 21.12.2017 19:35
Ben beğenmiştim ilk filmi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un çekimleri tamamlandı
İlginizi Çekebilir