Fallout 76, 2025'te Oynanabilir Ghoul'ları Getiriyor

Tunay Şahin 9.06.2024 - 20:32
Fallout 76, 2025'in başlarında oynanabilir ghoul karakterlerini getiriyor. Ghoul olarak oynama, radyasyonla etkileşim ve yeni perk kartları sunacak.

Fallout 76, 2025'in başlarında yayınlanacak bağımsız bir güncelleme ile seride bir ilke imza atarak oynanabilir ghoul karakterlerini tanıtacak. Appalachia'da radyasyonun etkilerinden muaf olmayı hayal eden oyuncular, yakında bu hayallerini gerçekleştirebilecekler.

Fallout 76 İlk Kez Oynanabilir Ghoul Karakterleri

Walton Goggins'in Amazon'un Fallout TV dizisindeki ghoul karakteri büyük beğeni topladı ve Bethesda, bu temayı Fallout 76'ya eklemek için ideal bir zaman olduğunu düşündü. Appalachia'nın en zorlu gazileri, Cooper Howard gibi zorlu koşullarda ayakta kalmayı başarmışken, yeni güncelleme ile bu zorlukları farklı bir perspektiften deneyimleme şansı bulacaklar.

Güncelleme ile birlikte, karakteriniz 50. seviyeye ulaştığında özel bir görev aracılığıyla ghoul olarak oynama şansına sahip olacaksınız. Eğer bu seviyeyi çoktan geçtiyseniz, umarız bu seçenek hemen erişilebilir olacaktır.

Ghoul olmanın oyunda bir dizi pratik etkisi olacak. En belirgin avantajı, artık radyasyonla farklı şekilde etkileşime girebilecek ve onu kendi yararınıza kullanabileceksiniz. Ayrıca, ghoul'a özgü yeni perk kartlarından yararlanarak yapınıza farklı bir boyut katabileceksiniz.

Ancak, ghoul olmak bazı dezavantajları da beraberinde getirecek. Farklı grupların sizinle nasıl etkileşime gireceğini etkileyecek ve bazı gruplar size daha farklı davranacak.

Ghoul karakterinizin görünümünü kendinize göre ayarlayabileceksiniz, yani radyasyon etkisindeki görünümün karakterinizin mevcut yüzüyle uyum sağlaması konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Ayrıca, gelecekte tekrar insan olmayı tercih ederseniz, bu seçeneğe de sahip olacaksınız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 06:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2024 11:09
İyi hoş güzel böyle bir talep olmuştu ama 5 lazım 5, 6 lazım, Fallout 5, ES6 lütfen artık biraz bunlara yoğunlaşalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76, 2025'te Oynanabilir Ghoul'ları Getiriyor
İlginizi Çekebilir